- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
hugo chávez #450 üzenetére
Te se lottel meg pisztollyal, a nagyon ajnarozott Glock 47el is a foldbe losz, hem fogod rendesen.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
< CyberBob > #332 üzenetére
"Egy kis túlzással elmondható, hogy a konzolokkal együtt kel cserélni a PC-ket is." - bezony, csak erdemes varni egy kicsit a pcvel.
Mondatszerkezet egyes.
-
Set-Comment™
senior tag
Ellenerv hianyaban trollozunk?
Szep mondhatom, a tamadasi feluletet meg azzal adtad hogy szerinted egerrel celozni kozelebb all a valosaghoz, mint kontrollerrel. Szerintem egyszer fogj meg egy gepfegyvert, es probald ki, ak47-el pontlovest mellkasra mar 25 meterre k nehez leadni.
Tovabbi jo szavakon lovaglast.
-
-
Set-Comment™
senior tag
Fuh, azert nem artana elolvasni a cikket, mert ilyen sarkitott hulyeseget regen olvastam.
@ Jack@l : En ertem hogy szereted a pc-t de attol meg a struccpolitikatol nem lesz igaszad, a kovetkezo konzolok jobban fognak teljesiteni jatekok teren egy darabig, ugyanez volt 2006-ban amikor az x360 kijott. Nem ertem miert kell ettol falnak menni, ha nem lenne technikailag fejlettebb mint a jelenlegi x86 platform akkor hogy lenne idotallo?
-
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
Aki a játékok árát sokallja konzolon:
Halo 4 megjelenéskor 10k volt, 15k volt a limited amihez járt a season pass (2400 ms pont bár ez eddig egyedi eset sajnos)
Injustice 11 k megjelenéskor 19k a limited egy egyedi szoborral dlcvel, képregénnyel.
Forza 4 9k megjelenéskor 12k a limited dlcvel könyvel fémdobozban
Nemrég a Fable 3 ingyen letölthető volt, 3 hónapja a bioshockot 500 forintért töltöttem le.Szal a játékok árával dobálózni pont nem jó példa és a zavviról pl még nem is beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest