- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
PBalázs
csendes tag
Most itt van egy megbeszélés. Azt még mindig nem fogják, hogy nem én találtam ki, hogy a Sztárban sztárnak Köllő Babett legyen a zsűrije. Nem véletlenül írtam a Gyakori kérdésekben ezt a témát. A kitiltással csak saját maguknak akarnak jót. Még azoknak is rosszat akarnak, akik kíváncsiak a Sztárban sztár zsűritagjaira.
-
PBalázs
csendes tag
Ha válaszolnának, akkor kérhetnék engedélyt a jogvédett szövegek bemásolásához.
Nem tudom, hogy mit csinálhatnak az E-mail címek tulajdonosai. Az M1-en mindig van adás. Ha valaki egy másodpercig nem néz TV-t, akkor valamiről lemarad. Visszasírom azt az adásszünetet, ami a 80-as években volt (ami 1993-ig volt).
-
PBalázs
csendes tag
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Nem akarok Balázs6 zoknibábja lenni! A Köllő Babett lapot másolással hoztam létre. Próbáltam engedélyt kérni a szöveg bemásolásához, de a jogvédett szöveg tulajdonosa nem válaszol.
-
PBalázs
csendes tag
Most három hónapra blokkolták Balázs6 nevű felhasználót. Ha most regisztrálok a Wikipédián, azt fogják hinni, hogy Balázs6 zoknibábja vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest