Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
-
TheDragon007
senior tag
Engem per pillanat azon felül amit írsz, zavarnak a következők:
1. a teleport magától bezár, úgyhogy nem lehet sokáig gondolkodni mit rakjak stashbe/adjak el.
2. a cuccok rengeteget foglalnak a zsákban, pl. kétkezes fegyók, pajzsok - tehát állandóan portolni kell eladni a motyót.
3. oda kell figyelni milyen fehér cucc esik mert kellhet bizonyos currency gyűjtéséhezHa valakinek van ötlete ezekre szivesen varom.
Érdekes dolog ez. Tavaly OK volt de most már inkább grimdawn. Valami leárazás is volt steamen, talán 50% az eredetire.
-
TheDragon007
senior tag
Ehh, megint kedvet kaptam hozzá, köszi az írást.
Még a kezdetek kezdetén bétában elég sokat toltam, aztán tavaly standard+szezonban is volt.
A sok desync/lag probléma megoldhatatlansága miatt hagytam fel vele, úgyhogy most megint Titan Questet nyomok.
De ha úgy van mint írod és a net problémákat megoldották akkor lehet belemegy pár (sok) óra megint
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged