Új hozzászólás Aktív témák
-
wedge31
csendes tag
A röhej inkább az hogy egy kártyát leirnak egyes hsz-ekben mert "csak" 60fps megy max grafon mig a másik 80fps-t ,miközbe 30fps felett tökmindegy hogy mennyi mert ugyis folyamatos képnek látod.
A tesztelöknek az a dolguk hogyha két kártyát összehasonlitanak leírják menyivel jobb az egyik mint a másik aki meg olvasa annak annyi hogy lássa tökmindegy hogy 40fps felett mennyivel megy többel az egyik mint a másik.
Teljesen az a helyzet mint monitornál a 2s vagy 5s késleltetés egyesek bemagyarázák maguknak hogy látható a különbség.
Részemröl csak az ár számit én a 3870-est 54k-ért vettem és ezért az összes játékot / crysisel még nem játszotam de ha husz játék jól megy és egy rosszul ott valszeg abba az egybe van a hiba / max grafon 1680x1050-es felbontáson joval 30fps felett tudom futatni ,ennyiért megéri de 60k felett nem. -
rudi
nagyúr
Nem kell aggódni, nincs itt semmi új "betegség" egyszerűen arról van szó, hogy mindenkinek van egy szintű igénye az önigazolásra, be kell - elsősorban magának - bizonyítania, hogy jól választott. Akinek meg nincs ilyen baja, az nem ír ilyenekről, vagy azért ír ilyenekről, mert éppen valami miatt kötekedhetnékje van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest