- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
15 fok az tök normális pólós, benti idő. 10 fokban veszek pulcsit cangázáshoz is, 0 fokban szélkabát, -5 alatt maszk és még egy póló a rétegek közé. Snowboard, -10 alatt normál kabát. Most épp 10 fok, rövidgatyó, pulcsi, dohányzás, nyitott ablakok.. És nem fújjuk a kis pisze nózit, ha megfúj a huzatocska.. sok nyápic meleg!.... :]
-
LonGleY
veterán
A mostani, Sapphire 1650 XT-m (Ultimate) is ilyen hűtéssel van ellátva és hűsebb, mint az előző, szintén 1650-es kártyáim. Eléggé házi farigcsálás jelleggel, de fellógattam mellé egy halk házventit, ennyi támogatás azért kell neki (a jó ház-légcseével együtt). Ezek a Sapphire kártyák nagy jók, az ASUS-al, és MSI-vel csak járkáltam vissza garanciális cserére. Erre a kiadásra vártam, nem az a buta zárt (cserélhetetlen ventis), porgyűjtő hűtő van rajta mint az összes többin, hang szempontjából így jár legjobban az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest