- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
örülök, hogy így érzel. ami ilyenkor nagyon sokat segít, az az, ha az ember beszél sokat megélt, jóval idősebb emberekkel. akik kb ugyanúgy ''elmosolyodnak'', mint te, amikor egy 15 éves srác meséli, hogy most már soha többet nem lesz szerelmes, mindennek vége.
mindig jöhet, jön újabb valaki, aki képes szép lassan kinyitni téged, amikor már azt hiszed, hogy örökre bezárkóztál. -
DarkByte
addikt
Gratula! Így én nem tudtam volna megfogalmazni
Ugyan csak a 20. életévemet taposom, sok igazságot látok benne. Bár én viszonylag újszülött vagyok még mindig a PH!-n, állítólag nagy szó hogy te blog-olsz. Ha ilyeneket írsz, semmiképpen sem hagyd abba.
-
HavocS
senior tag
Elolvastam, és csak egyetérteni tudok. Gratula a cikkhez, nagyon jól látod a világot
-
HavocS
senior tag
Hol van maga a cikk? Átnéztem az egész logoutot, de nem találtam sehol
-
The DJ
addikt
Hihetetlenül jól látod a dolgokat, nekem nagyon tetszett ez az írás, sok helyen magamra ismertem, hogy hoppá, ezeket már én is átéltem és bizony tényleg nem egyszer összedőlt bennem is egy világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged