Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ez már idén nem fog összejönni, úgy látom.
RideWithGPS-en van valaki? Én megcsömörlöttem Stravától.
-
válasz
parandroid #157 üzenetére
Nem, nem, arra a vonatra még nem szállok fel
Olcsót ugye nem érdemes, a nem olcsó meg drága, meg aztán nagyon nem is tudnám hova tenni a házban.
-
válasz
parandroid #155 üzenetére
De csak tudod már, mikor leszel Magyarországon, mert nélküled nem tudunk bringázni
-
Van már valami célirány dátum? Csak ne szeptember 21, az biztos nem jó nekem.
-
válasz
parandroid #147 üzenetére
+1 Fertő-tóra, oda is el akartam jutni a nyáron, de nem jött össze.
Meg balintbaba gravelesebb túrájára is alkalmas vagyok
Lámpából is csak a Wahoo amúgy
-
válasz
parandroid #140 üzenetére
Ja, akkor jó utat!
-
válasz
parandroid #132 üzenetére
Őszi megmozdulás nem lesz? Tudom, hogy mostanában voltál MO-n, de nem számít. Csak te tudod összerántani a társaságot
-
-
-
válasz
parandroid #128 üzenetére
Igen, de Sümeg - Tapolca szegmensre is 93W-ot ír átlagra, pedig ottmentünk Zolival rendesen. Én lejtőre ott nem is emlékszem, olyan szél volt
Nekem a nyakam már megszokta az endurance pózt, a vállaim, csuklóm fáj. Elmegyek majd másik bikefittingre, mert ugyan, ha 100+ km megy, olyan rossz nem lehet a beállítás, de hátha tudnak rajta finomítani.
-
válasz
balintbaba #126 üzenetére
Ha arrafelé lesz még tekerés, én is vonattal megyek
Azzal is meg lehet szívni persze, de a síneken legalább nincs dugó.
Neked vagy cattusnak van wattmérője, nem emlékszem, de akinek van, mennyit ír átlag teljesítményre? Nekem 93W-ot, de én azt keveslem. Csak veszek a végén legalább egy ballábas wattmérőt
-
válasz
parandroid #122 üzenetére
Ja, ha odalépünk neki, lehet belém (is) száll az Audis.
Nem csak a Garmin nem képes jól navigálni, én a Sygicet használom, mert a Maps valami miatt nem hajlandó rendesen működni, folyton GPS jelet keres. Pedig az pontosabb, lehet az eleve az északi partot javasolta volna.
-
Biztos, hogy csak 1 baleset volt? Vagy eleve miért állt a kocsisor már du. 4kor?
Úgy kezdődőtt, hogy az M7-esre nem tudtam felmenni a déli parton egyből, mert a csomópont le volt zárva Bp felé. 10 km-rel odébb tudtam felhajtani, már nem tudom, hol. Boglárnál valóban lezavartak a pályáról, de az hótziher, hogy Lellénél nem lehetett feljönni. A GPS szerencsétlenkedése miatt én elvergődtem a 67-es útig Látrányon át, de Szemesnél sem lehetett felhajtani a pályára, mert a csomópont le volt zárva.
Talán Őszödnél jutottam fel, araszolva, félmillió másik sorstársammal, azért, hogy aztán belefussunk a Völgyhíd felújításába(?), ami miatt megint vagy fél órát araszoltunk. S én ezért külön Somogy matricát vettem. De utána szerencsére már eloszlott a forgalom, lehetett haladni.
Én többet nem akarom látni az M7-est, és még csak tavasz van. Nyilván várható volt, hogy mindenki most megy haza hosszú hétvége után, de alapból is két 1x1 sávos lezárás van rajta, ami ennyi kocsit nem bír el. Így kinézve az ablakon, jó, hogy nem ma mentünk
Na, mindegy, ez sem tudta elrontani a bringázás élményét, mely király volt! Tegye fel a kezét, akinek nincs izomláza!
-
válasz
parandroid #114 üzenetére
Köszi ezúton is
A hazaút már más tészta volt, fél órája értem csak haza. Baleset, útmunka, minden volt az M7-esen. A bő 2 órás út 3,5 lett.
szerk.: és képes voltál lefényképezni hugyozás közben?
-
válasz
parandroid #107 üzenetére
Oks, kösz! Akkor holnap. Naptej, simára borotvált lábak!
-
válasz
parandroid #101 üzenetére
Van ott egyetem? Valami GPS által értelmezhető helyet írj 🤣
-
-
válasz
parandroid #91 üzenetére
Hétfő, kedd és szerda is jó nekem.
-
válasz
parandroid #87 üzenetére
Oké, lehet hétfő, csak akkor tényleg el kéne dönteni úgy vasárnapig, mert akkor át kell szerveznem dolgokat. De, ha már elkocsikázunk / vonatozunk addig, tényleg jobb lenne nem szélviharban és jégesőben küzdeni. Ma is olyan ku**a nagy szél van, hogy már veszélyes, annyira lökdösött az úton.
-
-
válasz
parandroid #75 üzenetére
Kitaláltad már, hol lesz a tali? Nem baj, ha van a start közelében wc, gyenge hólyagú, 50 felé közeledőknek
-
válasz
parandroid #67 üzenetére
Akkor ki megy elöl?
Sajnálom én is amúgy.
-
válasz
balintbaba #63 üzenetére
Volt róla szó úgy #40 környékén, aztán nem tudom, mit mondott vallasnak. De én nem sok esélyét látom, mert nem tud szélirányba állni, és 30 méternél több lesz a szint
-
-
Hát ja, ha Béla még menne, akkor már ketten tudtok egy lassabb csoportot alkotni.
parandroid: a 10 óra csak azért necces, mert nekem is Bp-ről a fene tudja, hogy jutok ki a városból. Akkor pont a fél8-8-as csúcsban kell indulnom, s bár tavaszi szünet lesz, nem lesz óvoda- / sulijárat az utakon, de kiszámíthatatlan. A számodat majd dobd át privátban, légyszi, hogy tudjak szólni, ha van valami. Köszi!
-
-
-
válasz
parandroid #35 üzenetére
Részemről ok!
-
válasz
parandroid #32 üzenetére
Te vagy a túraszervező, ha szerinted érdemes megnézni, akkor menjünk arra
Alapvetően amúgy tekerni megyünk, gondolom, tehát a legtöbb helyen csak átgurulunk.
Annyi, hogy esetleg egy hosszabb szünetet beiktathatnánk, ebéd gyanánt, valami gyorskajálda vagy ilyesmi. Nemt'om, Sümegen van ilyen? Vagy, ha ott nem, Tapolcán biztos.
-
válasz
parandroid #30 üzenetére
Később lesz sötét
Meg eltévedni? Ennyi Garmin cuccal lehetetlen
-
válasz
belaazallat #13 üzenetére
Szerintem ketté is osztódhatunk, igen.
Ringman hozzáállásával nincs baj, 2*4 óra kocsikázást én sem vállalnék be csak ezért, legfeljebb összekötve valami hosszú hétvégés lazulással.
vallas: feleséged bírja a tempót Líviával?
Bár ő és Csaba még nem jelentkeztek.
-
válasz
parandroid #4 üzenetére
Persze, Keszthely is jó indulásnak. Az útvonalat meg priváton hagytad
-
Köszi a szervezést
Most nézem, ez a Zalaszentgrót ku**a messze van Budapesttől
Először is javasolnám a tapolcai indulást, az fél fokkal jobb. Nekem legalábbis.
A húsvét meg tényleg rizikós időszak, nem hiszem, hogy el tudok elszabadulni, de nekem utána is jó kedden, vagy szerdán. Ha mégis a húsvét hétvégi vasárnap vagy hétfőn tudnak többen menni, meglátom, mit tudok összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged