Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, az kimaradt, hogy ha lennének páran, nagyon szívesen csinálok egy route-ot a lassabban haladóknak, aztán valahol összeérintjük a két csapatot egy fagyizásra, de én olyan keveset vagyok Mo-n, hogy alig adódik lehetőségem ott tekerni, én szeretnék ezúttal a haladósabb csoporttal menni.
p
-
Hát ja, ha Béla még menne, akkor már ketten tudtok egy lassabb csoportot alkotni.
parandroid: a 10 óra csak azért necces, mert nekem is Bp-ről a fene tudja, hogy jutok ki a városból. Akkor pont a fél8-8-as csúcsban kell indulnom, s bár tavaszi szünet lesz, nem lesz óvoda- / sulijárat az utakon, de kiszámíthatatlan. A számodat majd dobd át privátban, légyszi, hogy tudjak szólni, ha van valami. Köszi!
-
parandroid
félisten
Trekking-tempónál kicsit dinamikusabban szeretnénk ezúttal haladni, azért országúton ha minden jól megy az utazó közelebb kell legyen a 30-hoz, mint a 25-höz, csak a megállások, mászások rontják le az átlagot 24 körülre. Azért ez elég nagy különbség, én azt gondolom, hogy trekkinggel nem ez lenne az ideális túra. Egy haladósabb gravel, agy fitness bicajjal még tartható, ha a delikvens jó kondiban van, országútival meg ez kimondottan mamil tempó, de mtb-vel, trekkinggel kemény lenne…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged