Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok!
van pár gondom.
egyik az hogy a winchesteren van két partició.
egyik particiót nem látja a windows(a paragon partition manager igen,és lehet is exportálni róla az adatokat)get data back el véletlen merge,format parancsot csináltam és ez lett az eredménye.
mit tegyek?
hogy hozzam rendbe a dolgot?a másik kérdés az hogy ezzel a progival hogy kell particiókat egyesiteni?
-
hó
csendes tag
válasz
Jodanovich #11 üzenetére
hasznos info
-
Jodanovich
senior tag
tudna valaki paragon partition manager 9.0 professional kezelésben segíteni?
1 két kérdésem lenne! legyenszíves és írjon pü t aki ért hozzá!
köszi! -
captcha
csendes tag
Van (volt) már 9.5 SE is, csak az eredeti forrásból már nem lehet letölteni, de innen még igen. Kulcs itt.
-
captcha
csendes tag
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a programmal készíthető boot CD-vel (arról indítva a gépet) lehet-e mentést (image creation) csinálni? Előre is kösz!
Amúgy van már egy újabb verziója is (Kulcs igénylése | Letöltés), ez már kompatibilis a 32 bites Vista (és talán a W7) rendszerekkel is.
-
Balinov
titán
Sziasztok,köszönöm szépen a szép számú olvasást.
Kiegészítésül: ha elindítva a programot a Help->About menüpont esetén a Download Free update-re kattintva pl. recovery cd image-t vagy PE builder-hez plugint lehet letölteni.
-
Antibazsi
aktív tag
Én Partition Magic-et szoktam használni,bár nem használom sürűn,eddig még semmi gondom nem volt vele.
-
Rez_Grof
őstag
Nekem sikeresen elintézte a notebook-on a particios táblámat vista alatt, mikor shrink-eltem volna a particiót.
be careful
-
azbest
félisten
Köszi az infót
-
Nagyon hasznos hír!
-
gabó
tag
szia,
Hasznos, lehet, hogy egy idő után adnak majd frissítést is.
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest