Hirdetés
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Terminus_
üzenetére
Hátigen, minden relatív
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.#101: hú, őszintén én a 12-40 és az 1.8/45 után nemigen érzem szükségét semmiféle lencsekorrekciónak, de kérdezz rá a m43 topicban (általánosan, a biztonság kedvéért, oly obi pana vázon - konkrétan gx80-a <5embernek van a topicban, amiből az egyik lusta példány lennék én
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.
)