- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Úgy rémlik, hogy 260 rugó volt. Nem olcsó hely. Úgyhogy ha végül úgy döntök, hogy befektetünk egy ilyen TV-be, akkor azt Budapesten tesszük.
Egyébként kis adalék: tegnap felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, működne-e a digitális TV szolgáltatásuk ezzel a TV-vel, de amikor olyanokat mondtam, hogy DVB-C tuner, meg h264, és társai, érezhetően nem tudták, miről beszélek. Kb. fél órát voltam vonalban, ezalatt több emberrel is beszéltem, és végül azt mondták, hogy mindenképp kell settop box, de szerintem még mindig nem értik, hogy én miről beszéltem. Ezek után küldtem nekik email-t is a kérdésemmel, hátha eljut valami műszakis emberhez is, de még nem jött válasz. Esetleg nincs valakinek ilyen tapasztalata? DVB-T-ről olvastam, hogy ott valamit trükközni kell, hogy Németországot kell megadni, vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest