- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Úgy rémlik, hogy 260 rugó volt. Nem olcsó hely. Úgyhogy ha végül úgy döntök, hogy befektetünk egy ilyen TV-be, akkor azt Budapesten tesszük.
Egyébként kis adalék: tegnap felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, működne-e a digitális TV szolgáltatásuk ezzel a TV-vel, de amikor olyanokat mondtam, hogy DVB-C tuner, meg h264, és társai, érezhetően nem tudták, miről beszélek. Kb. fél órát voltam vonalban, ezalatt több emberrel is beszéltem, és végül azt mondták, hogy mindenképp kell settop box, de szerintem még mindig nem értik, hogy én miről beszéltem. Ezek után küldtem nekik email-t is a kérdésemmel, hátha eljut valami műszakis emberhez is, de még nem jött válasz. Esetleg nincs valakinek ilyen tapasztalata? DVB-T-ről olvastam, hogy ott valamit trükközni kell, hogy Németországot kell megadni, vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest