- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Úgy rémlik, hogy 260 rugó volt. Nem olcsó hely. Úgyhogy ha végül úgy döntök, hogy befektetünk egy ilyen TV-be, akkor azt Budapesten tesszük.
Egyébként kis adalék: tegnap felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, működne-e a digitális TV szolgáltatásuk ezzel a TV-vel, de amikor olyanokat mondtam, hogy DVB-C tuner, meg h264, és társai, érezhetően nem tudták, miről beszélek. Kb. fél órát voltam vonalban, ezalatt több emberrel is beszéltem, és végül azt mondták, hogy mindenképp kell settop box, de szerintem még mindig nem értik, hogy én miről beszéltem. Ezek után küldtem nekik email-t is a kérdésemmel, hátha eljut valami műszakis emberhez is, de még nem jött válasz. Esetleg nincs valakinek ilyen tapasztalata? DVB-T-ről olvastam, hogy ott valamit trükközni kell, hogy Németországot kell megadni, vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest