- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Úgy rémlik, hogy 260 rugó volt. Nem olcsó hely. Úgyhogy ha végül úgy döntök, hogy befektetünk egy ilyen TV-be, akkor azt Budapesten tesszük.
Egyébként kis adalék: tegnap felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, működne-e a digitális TV szolgáltatásuk ezzel a TV-vel, de amikor olyanokat mondtam, hogy DVB-C tuner, meg h264, és társai, érezhetően nem tudták, miről beszélek. Kb. fél órát voltam vonalban, ezalatt több emberrel is beszéltem, és végül azt mondták, hogy mindenképp kell settop box, de szerintem még mindig nem értik, hogy én miről beszéltem. Ezek után küldtem nekik email-t is a kérdésemmel, hátha eljut valami műszakis emberhez is, de még nem jött válasz. Esetleg nincs valakinek ilyen tapasztalata? DVB-T-ről olvastam, hogy ott valamit trükközni kell, hogy Németországot kell megadni, vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest