- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mephi666 #292 üzenetére
"a levegő - mint átviteli közeg - sokkal nagyobb sávszélességet tehet lehetővé, mint egy koax-kábel..."
Mar miert lenne igy?... Egyreszt korlatozott maga a frekvenciatartomany, amit a muholdak hasznalhatnak, masreszt meg a levego egyaltalan nem vezeti olyan jol az elektromagneses hullamokat, mint egy femkabel.
-
válasz
mephi666 #274 üzenetére
"a műhold egy adott területre sugároz és ott akármennyi vevőegységgel is lehet fogni az adást, tehát ilyen megközelítésből elég nagy lehet a sávszélesség..."
Ize, ezt gondold at ujra
A savszelesseg nem fog attol megnoni, hogy tobben fogjak, a kettonek semmi koze egymashoz.
#273 zsigus: ez hogy jott ki? A ket technologia kulonbozik, mas elonyokkel es hatranyokkal, teljesen nyilvanvalo, hogy nem 50-50% lesz az eloszlas, raadasul ott vannak meg a projektorok is (meg azoknak a mindenfele alfajaik), abszolut nem igy mukodik ez.
-
zsigus
őstag
válasz
mephi666 #274 üzenetére
Igazából ez helyfüggő is. Valahol ahogy itt is csak műhold van a digitális tv-re (Kivéve DVB-T persze) de budapesten belvárosában szinte mindenhol bent van a kábel. Az, hogy melyik jobb nem tudom, de szerintem olyan oltári nagy különbség nem lehet a kettő között, mert ha romlana a minőség akkor mindenki a másikat használná
-
FefeeX
veterán
Eddig a cégnél 3 kollégámat beszéltem rá plazmára az LCD helyett, mindenki elégedett, és már értik azt, amire a boltban, elsőre nem figyeltek fel, ugye az óriási megvilágítás...
Van akinek LCD is van otthon emellett, de érdekesmód mindenki szerint magasan veri az LCD-t. Mozi élményben ajánlom az Avatar BD-t. Egyszerűen ez az első olyan magas felbontású média, amitől elállt a lélegzetem. Ilyen éleset még nem láttam, és utána a sima HD filmek is csúnyábbnak tűnnek, hát még a divx sorozatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borderlands 4
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest