- Honor 400 Pro - gép a képben
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Most mértem le (megint) az 50"-os 50X10Y-t (G12-es panel, hagyományos technológiával, 1366x768-as felbontással).
Caprica Season1 Ep9-et néztem az elejétől a végéig (plusz amíg betallóztam a WDTV-vel az kb. 3-4 percet vett igénybe + egy kicsit még állítgattam) 150W-ot fogyasztott el (összesen kb. 46-48 perc alatt). A minimum 93W volt, a maximum 313W. A fényerő félre volt állítva (30-as érték), a kontraszt 43-ra, Normál képstílussal, az adás 16:9-es HDTV Rip.
A mérő egy BaseTech Cost Control 3000, ami egy alap típus, de 2W-on belül pontosan mér (teszteltük).
A G szériák energiatakarékosabbak ennél, még a G10-esek is.
-
KTTech
veterán
Ez a 37% fényerő kb. annyit jelent, mint fél deci hanghullám
Ha valamit össze akarsz hasonlítani, akkor pontosan ugyanazt az anyagot kell megkapniuk, pontosan ugyanolyan fényerő mellett (amit fénymérővel lehet meghatározni - ami lehet mezei fénymérő, spektrofotometer vagy kolorimeter is).
Amit írtam az tapasztalati érték, bár az én 50X10-esem inkább a 180-as végéhez esik közel (átlagfogyasztás, 16:9 arányú sorozat teljes időtartamát nézve, amúgy 90W és 245W közt ingadozik), de ez G12 és nem neoPDP paneles (valamint nem fullHD). A fényerő az 30-on van, de kb. ez semmit nem mond valószínű neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest