Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
Igen, ahogy írtam nekem is elsötétül, csak nagyon közelről és nagyon alaposan nézve látszik, hogy vibrál, csíkozódik.
Plazmánál a fogyasztás minden pillanatban másként alakul attól függően, hogy milyen világos a képtartalom. Egy havas tájakban bővelkedő jelenet esetén jóval többet, mint sötét tartalmaknál. Ezentúl ugye függ a típustól, mérettől és a beállításoktól is (fényerő, kontraszt, öko/takarékos módok, stb.).
Szóval szerintem fölösleges lenne számokat írni erre és főként kár lenne adnod ezekre a számokra, amit pl. én írnék, hacsak nem fejtek ki minden paramétert (lásd fent) és akkor még nem beszéltünk a filmről és a megjelenítés módjáról (volt fekete/szürke sáv, zoom1-ben néztük stb. stb.)...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Asus Rog Theta 7.1 Fejhallgató
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- JBL Partybox 520 - Új, garanciális, akár beszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest