Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
"Aki meg azt írja, hogy plazmán elmosódott az 1080p, az vegyen szemüveget, vagy mossa ki a csipát a szeméből, mert valószínű az homályosított be neki. Ilyen baromságokat is kb az terjeszt, aki sosem látott még plazmát. Vagy azt mondták neki, hogy ezt kell látnia, és nagy úr a pszichózis "
Már bocs, de szerintem ha valaki azt látja hogy az lcd éles a plazma meg nem _annyira_, akkor pont a te szemeddel van a baj, hogy ezt nem veszed észre. (Már leírtam korábban, hogy én mit látok, mintha vibrálnának / mozognának a képpontok, ha közelről nezem. Még a G20-on is)
Egyébként meg milyen jogon sértegetsz másokat??
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest