- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1322 üzenetére
Hello!
Off, de mégse... kösz! Érdekes téma ez, de most írom rendesként.
Szóval az áruházakban a Pana szaggatva játszotta le azt a BBC videót amiben benne is van a killa. Az LG-Samsung tv teljesen jól. a Sony nem ismerte fel... az NTFS pendrive-ot./mint az utólag kiderült/ ezért azon tesztelni sem tudtam.
Hogy ezt az avi-t más BR hogy játszotta volna le, azt nem próbáltam...
Nekem így a kritériumok
1. Játszza le az NTFS-t. Vagy új TV-t kell vegyek (ezzel amúgy megoldódna a gond, hacsak a legújabb
Pana plazmákon is szaggat...)
2. Ha lejátsza, akkor támogassa az mkv-t és legyen jó rajta.Írod az LG-t. Nem rosszak azok. Sajnos tavaly vett BD65 Pana BR lejátszóm kezd nekem is meghalni. Már a gari persze túl van... Túlmelegszik vagy nem tudom és elkezd szaggatni a DD hang az erősítőn. Először a 12 éves Onkyo 575X-re gondoltam, de a többi bemenetnek nincs baja, surroundban sem.
Ez abból is bebizonyosodott, hogy HDMI-n a tv-re küldve a hangot az is elkezdett elromlani, el-el ment a hangja.
Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
Nekem az újabb széria azért nem volt jó, mert ott már csak HDMI kimenet van, az erősítőmön az nincs, csak koax és optikai bemenet...Ha ez a hiba tényleg beigazolódik (szervizbe fogom vinni BR-t), akkor megingott a Panába vetett hitem. Lehet, hogy inkább 60e-ért de érdemes egy Onkyo BR-t venni. A régi Onkyo DVD-mnek a mai napig semmi baja, anno 70 volt az is... persze semmit nem játszik le, csak gyári DVD-t meg a -R-t.
Inkább mégis off!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest