Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Nem tudom, kit mennyire érint a dolog, de leírom hátha... Szóval rájöttem, hogy mi okozza az xbox-on azt a jelenséget, hogy a sötétebb pályák tök feketék. A box beállításaiban van egy reference level nevű opció, ami gyakorlatilag a fekete szint. Szóval jól sejtettem, hogy fekete szintet kell állítani, csak azt hittem, hogy a TV-n. Na most ez a beállítás, ha standard-en van, akkor rendesen megjelenik minden árnyalat. Intermediate-en kicsit sötétebb, az Extended pedig még sötétebb. Egy leírásban olvastam, hogy a HDTV-k 7,5-ös fekete szintet várnak, míg a monitorok 0-t. Ezért van az, hogy én extended beállítással monitoron tökéletesen láttam mindent, TV-n meg nem. Nade ha valakit jobban érdekel/érint: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest