- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy p42g20-as tv-t egy hónappal ezelőt (megfogott az 5-év garancia) A tv-t hazavittem beüzemeltem (invi tv). Nem csalódtam benne nagyon szép képet kaptam alapból, állítgatások nélkül. A múlt héten szántam egy kis időt és hozzákezdtem komolyabban állítgatni a tv-t........ Itt jött a nagy meglepetés a bal felső sarokban (4:3 képaránynál, oldalt szürke sáv) egy szép nagy SONY felirat díszelgett..... (nincs sony felszerelésem)....
Irány vissza a bolt közlöm velük mi a gondom... de mivel letelt a 3 nap gari elküldtek a pana szervízbe..... A szervízbe bevittem a tv-t reggel délután felhívtak hogy mehetek érte.... ott közölték hogy ezt a hibát a panasonic nem veszi be ez e forgalamazó bolt hibája......ugyanis sony demót nyomtak a tv készüléken ami nem gond csak valszeg kimerevitve maradt a demó anyag és a fehér feliradt beleégett.....(normál adás alatt nem látszódott (16:9)
Egy kis telefonálás után (szervíz- forgalmazó üzlet) a tv-t a forgalmazó üzlet kicserélte.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest