- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lepke002
csendes tag
Hello,
a problémám a következő lenne, és kíváncsi vagyok, hogy ez másnál is előfordult-e már: ha a távirányítóval kapcsolom le a készüléket, akkor először kb.40 W-ra, majd kb. 15 mp. múlva pedig 25 W-ra csökken a fogyasztás, pedig semmilyen külső egység nincs rádugva, még a gyári visszaállítást is megcsináltam,de nem hozott eredményt. Ha a készülék oldalán lévő kapcsolóval is lekapcsolom, akkor sem változik a fogyasztás. Teljesítménymérővel és multiméterrel is ellenőriztük. Amit észrevettem még az az, hogy ha távirányítóval kapcsolom ki a készüléket,akkor a relék kb. 90 perc után ki-be kapcsolgatnak 2-3 alkalommal.
Bejelentettem a szerviznek, ha minden jól megy holnap megnézik.Ha lesz eredmény jelezni fogom. Aki gondolja nézze meg a TV-je fogyasztását, mert ez így olyan mintha egy plusz lámpa égne egész nap.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest