- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mégvalami. Az A-GPS-t érdemes letiltani, ám ezt a telefonban nem így találjátok, hanem kiegészített GPS néven fut. S60v3 esetén Eszközök->Beállítások->Általános->Helymeghatározás->Helymeghatározási módszerek. Segítségével ugyan gyorsabban (másodpercek alatt talál jelet), de alkalmanként 10 ft körüli pénzbe kerül a használata. S60v5 esetén a név ugyanez, csak máshol kell keresni.
Továbbá nem tudom, mindenki tudja-e, de a térképek ingyenesek, A komplett országok (és régiók) is. A teljes világtárkép körülbelül 3.6 GB. -
De olvasni senki sem tud...
Ide menj el. Telefonod válaszd ki (ha nincs, az kellemetlen, akkor sajnos ingyen navigáció sincs).
Telepítsd a telefonra.
Töltsd le A Nokia Map Loader-t (kell a PC Suite is hozzá)
Csatlakoztasd a telefont, ahogy kell (PC Suite segít, magyar)
Indítsd a Map Loader-t, válaszd ki mi kell (Kelleni fog magyar térkép (Europe/Hungary lesz) és magyar Hang Voice rész alatt hungarian. Összesen kvázi 60 Mb-t fog tölteni és másolni a telefonra.
Kész.
-
Kérdés, hogy a Magyarország térkép mérete mekkora. Garminnál 28mega az új naviGuide 5.3... Nem tudom, ha N82-re megpróbálnám felerőltetni az 5800 vagy az E52-re kiadott verziót. A teló hackelt, nincs ellenőrzés...
-
Remélem a régebbi készülékek sem maradnak ki a sorból, mert ha azt csinálja a Nokia, hogy csak azokra jön ki, amin gyárilag Ovi Maps volt (újabb készülékek), akkor bekaphatja...szemfülesek tudják, hogy régebben Nokia Maps volt a neve a navigációnak, ahogy látom eddig csak az Ovisok kaptak meglepit... Az én N82-mhöz egyébként elvileg 3 hónap ingyenes navigáció járt (a doboz szerint), de kipróbáltam a Mapsot, és úgy döntöttem jó nekem a Garmin is...Ha viszont ingyenes lenne a hangos navi itt is, talán váltanék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged