- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
mohabacsi67 #647 üzenetére
És mi lenne ha feltennéd a legújabb firmware t és javul elvileg.
VErtis02/
BIztos csak 1700 mah ez az aksi? Nálam második nap után is még 82% on van most.
Annak idején a samu y young duos om jó ha elbírt két napot. Ez meg azért nagyobb, kijelző, többet fogyaszt mégis lehet kibír 4-5 napot az aksi normál használatba. Kíváncsi vagyok. -
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #647 üzenetére
Nem igazán értem a problémát! Nemrégiben teszteltem Urban Revolt fejhallgatót, amin extrém mélyhangkiemelés van, s annyira szuperül szól, hogy a Vertis02 Plus-on is tökéletesen szólt! De fontos tudni hozzá, hogy szükséges volt a mellékelt átalakító (jack-ből jack más ellenállással), mert enélkül tompán szólt. Ez a fejhallgató headset is volt egyben, s csak akkor szólt tisztán (átalakító nélkül), ha a mikrofon gombját nyomva tartottam....
Nem lehetséges, hogy egy nem kompatibilis eszközzel próbálgatod? Nekem semmi bajom most már a hangzással, így nem is tudom elképzelni, hogy mi lehet nálad a baj. Lehetséges, hogy kontakthibás a telefonod jack csatija, s egyedi esetről beszélünk, mert más nem jelezte az eféle hangzásbeli problémát!
-
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #645 üzenetére
A készüléken sosem díjaztam a zenehalgatást, mert a SONY ERICCSON zenetelefonján kívül egyik modell sem tudott "mélyhangot" kiadni a hangszóróból, így alapból nem tud "huppogni" a zene, magyarul dinamikátlan lesz.
Erre van megoldás: szükséged lesz egy külső hangszóróra, amivel tökéletesen tudod hallgatni kedvenc zenéidet. Amit mi teszteltünk, azok közül az egyik legjobb EZ a hangszóró. Ez brutálisan jól szól, s árban is kb. 10-12.000 Ft körül mozog. Érdemes bluetooth hangszórókkal kísérletezned!
-
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #642 üzenetére
Csak a LEVEL6-ot állítottam át maximumra, illetve a Max value-t mindenhol feltoltam (Media,Sip, Sph, Ring). Mindenhol fel kell tolni, nem csak az egyik opcióban!
Szerviz ezzel nem tud mit kezdeni, mert az tipusbetegség (gyenge hangerő), nem egyedi eset!
-
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #640 üzenetére
Vertis02 Plus
Én most teljesen meg vagyok elégedve vele, mert a belenyúlkálás után már a hangerő is megfelelő (az ébresztőnél majdnem kiugrik a szívem). A Poweramp-hoz meg lehet vásárolni a teljes verziót, csak az a probléma, hogy néha akkor is kiakad a license ellenőrzésnél, pedig minden rendben van
Más: [Az OVERMAX bemutatta a legújabb okostelefonját: OVERMAX EXPI-t!]
-
RBJ
addikt
válasz
mohabacsi67 #519 üzenetére
gondolom az engineer módban azért beállítottad a hangerőket?
-
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #519 üzenetére
Tedd fel a Poweramp-ot, ott külön be lehet állítani mi ndegyik hangszint: mags mély ...stb. Ezzelhozom ki én is a maximumot, nem a füles a lényeg, hanem az, amit kiad a 3,5mm-es jackdugóra... (Mármint ha jó fülesed van, akkor ahhoz a jó zenei hangzás dukál
)
RBJ
Ez a lényege, hogy úgy rakja át a játékot, hogy az továbbra is működjön zavartalanul. Ezzel a programmal csinálnak biztonsági mentéseket is a "nagyok". -
Frigetrus
aktív tag
válasz
mohabacsi67 #370 üzenetére
Értem.
Én mindig megnyomtam a set gombot, az nekem is feltűnt, hogy anélkül nem jegyzi meg. De van egy sejtésem mik a level-ek. Olyan mintha az lenne a hangerő csúszka különböző szintjei. Mert annak a némítás után pont 6 db szintje van. Ha azokon belül babrálunk akkor azt is el lehet érni, hogy ugyan olyan hangerővel szóljon a level 0 mint a level 6.
Mert próbáltam, és hiába vettem le a hangerőt, nem történt semmi, például zenelejátszás közben.Más:
Amúgy ha vissza akartok állítani mindent a gyári értékekre, de nem emlékeztek mik voltak azok, akkor nyomni kell egy "gyári adatok visszaállításá"-t a beállítások menüben, az visszarakja az engineer mode-ot is alaphelyzetbe. De ugye ez mindent töröl a telefonról, szóval úgy essetek neki, ha nincs még belakva a telefon. -
kisspista
senior tag
válasz
mohabacsi67 #361 üzenetére
Na akkor tegyük most már tisztába a dolgokat, mert most már totál összezavarodtam és mindent átállítottam, de semmi hangerőnövekedést nem tapasztaltam. Biztosak vagytok abban, hogy hangosabb lett a csengetés vagy a zenelejátszás, vagy csak placebo?!
Az írja le a pontos lépéseket, aki valóban tapasztalta a hangerő növekedését: illetve a készüléken lévő kernel verziót, mert lehet nem mindegyik telón működik ez a funkció! Azt is írja le, hogy az Audio-n belül melyik módot állította be, milyen type és milyen Level beállításnál (max vol és value)!
Most már nagyon kíváncsi vagyok erre a dologra, de amit írtatok, egyik sem működik nálam!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest