Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
válasz
SlesherThe1 #1735 üzenetére
Valóban működik, de nem ajánlom annak a pluginnak a használatát! Lelassítja a telefont. Minél nagyobb méretű témát állítasz be, annál lassabban tölti be az olyan app-okat, amiket megváltoztat.
-
guftabi96
addikt
válasz
SlesherThe1 #1733 üzenetére
miui-nál voltak ilyen gondok, hogy ha úgy zártad le a képernyőt, hogy meg volt nyitva egy app, akkor az feloldás után kb 10-15 másodpercig be volt fagyva.
Lehet, hogy az új verziónál tovább romlott a helyzet, és már csak az újraindítás segít?
Én is használtam viszonylag sokat miui-t, de mióta kijött a max inception azóta csak azt használom. Nekem még nem fagyott be egyszer sem, és szerintem gyorsabb is, mint a miui.
GravityBox-szal egy nagyon kicsit átszabtam, nekem így tökéletes
Ilyen: -
mrsoul
csendes tag
válasz
SlesherThe1 #1711 üzenetére
Volt hasonló gondom, nekem befagyott a telefon feloldás után.
Témát váltottam, és megjavult.Hátha neked is segít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest