- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
KKrapulax #96 üzenetére
Vedd az alcore-t ezen az áron, nem tv-s csak rádiós, de kb 4500 -ért tudsz venni usb-s DVB-T tv hozzá és pontosan is dolgozik, amugy lehet csere utáni db jó lett volna mivel más nem panaszkodott itt erre, mint írta én hasonló módon jártam anno a voda smart tabbal ott szintén 2 hibás volt a fórumon, míg a többieknek jó volt.
De ha gondolod 50-ért odaadm a samu tab2-met (p3100) 3G modemes, 4.2.2 rajta csak vodás, de 2015 jun.-ig garis. -
Sir Gunar
aktív tag
Persze ez a fenti a magyar navihoz való! A mostani tabomon már ki is próbáltam és talán jobb is mint a sygic-é!
-
Sir Gunar
aktív tag
http://freakshare.com/files/ab8f7jdm/GjAk_v2.1_AriNe-24.zip.html
egy skin ami tudja a íhud-ot ! Bekapcsolni így kell:
"Kapcsold be a képernyőkímélőt az adott menüpontban, majd aktiváld a második sorban a HUD-ot is. Ezután a működési területnél állítsd be a Mindenhol opciót, majd húzd le teljesen a csúszkát (200m) a kikapcsolás távolsága sorban.
Éjszakai módban, fekvőben szimulációt indítva kép alső szélén az aktuális utcára bökve bejön a képernyőkímélő (ha a következő manőver távolsága nagyobb, mint 200m) és ott kell a HUD gombra bökni." -
-
Sir Gunar
aktív tag
Az azért necc hogy a recoveryben nincsen backup! De így ha megvan minden a helyreállításhoz sok félnivalód nincsen, bár anno mikor a voda smart tabom volt, ott vki egy cwm-nél beletörölt vmibe amit nem lehetett helyretenni, mert olyant törölt amit a rom nem tud ujra feltolni és utána nem volt ha jól emléxem wifi, meg még tán vmi elszállt.Ergo csak óvatosan a mélyebb behatásokkal.
-
Sir Gunar
aktív tag
Elvben a ROM Manager amivel lehet rom backupot csinálni, azt meg rootolt vason tudod futtatni, egy próbát sztem megér. Bár a cimborámmal még nem tudtam beszélni ezügyben.
-
Sir Gunar
aktív tag
-
Sir Gunar
aktív tag
Köszi ez hasznos infó mindenképp! Kár tényleg hogy senki nem gyártott hozzá cvm-et még, de erre hogyan jöttél rá, vagy olvastad vhol? Végülis a tény az, recoverybe nem egyszerű belépni !
Lehet a Koobe Easy (a sógoromé) is bemegy így? Mert próbáltam de a piros háromszögnél elakadtam mivel meglepett a többi épeszű tab után. Csak ezt úgy meghagyták nekünk, mert a szervíz kiadott egy csereigazolást, hogy majd ahol vettük ott csere vagy vissza a lé, de ott nem kellett nekik, ilyent már nem árulnak (nem is kellett volna), pénz vissza és a tab is mgmaradt!
Szóval van egy szoftver frissítésre váró ingyen Koobe Easy ami igaz sokmindenre nem jó, bár mindene műxik, csak a szoftver fagy le soxor. -
Sir Gunar
aktív tag
Ez itt nem a dualdrive max ez csak dualdrive és külön kategória, ha jobban megnézed az overmax honlapját! Mindkettőből van 1 és 2 is, csak a max 10"-os ezek meg 7"-osak és sztem, de ez az én használati alapon szerzett véleményem (igaz samsungokkal) a 7"-os sokkal hordhatóbb és a navinak is pont elég ha nem kamionban használod és ott is a szélvédőnél. A 800x480-as felbontásnak anyi az előnye hogy tovább megy 1x-i feltöltéssel és több rá a skin pl a magyar navi programnál, mert többen vesznek az ára miatt kisebb felbontásút.
A külső DVB-T tunert meg jól elcseszte az overmax mivel nem HDMI csatis és így vagy a tv-t vagy a netet dugod bele, holott lehetne együtt is használni akár, ezért az 1-es dualdrive folyamatosan mehet neten egy doungle használatával, ami jó a TMC miatt pl, vagy más appok esetében is mert bejöhet a viber hívásod is TV nézés közben ha jól tudom.
Ja a 7"-os dualdrive2-t 12.20 után lehet majd kapni! -
Sir Gunar
aktív tag
Na ahhoz vannak dolgok a dev-en majd ránézek frissebb fejjel mert már ma nem fog az agyam.
-
Sir Gunar
aktív tag
OK! Köszi szépen, a bánásmódot tudom vele, csak amiket eddig leltem azok vmiért nem szuperáltak igaz azok más felbontásban nem. A root progi az frankón megoldja a dolgot? Mert kerestem forumokon hozzá én is rootolót, főzött romot, stb, de szinte semmit sem találtam, a dev-en sem leltem topicra, míg a goclevernek is van ott topicja, pedig az sztem kicsit rosszabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest