- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Na most állj le
Gondold végig amit írtál, és rájösz hogy a kérdésben a válasz, ami szimpla hülyeség. Remélem ez így egyértelmű válasz.
Részemről befejezve. Tudod, nagyon régi motoros vagyok már ezen a fórumon ahhoz, hogy nekiálljak bizonygatni hogy mit írtam mit nem. Ez legyen az újonc trollbagázs kiváltsága, amikor a saját hülyeségébe gabalyodva kezdi magyarázni a bizonyítványát.
-
Lirion
addikt
Ha azt is írta, egy ace 4 akkor se egy kategória ezzel és nem ennyi pénzbe kerül, tehát az ellenpélda eredendően rossz volt. Attól, hogy el lehet hozni az ace 4-et next xxxxl csomagban ingyen, még nem lesz belépőszintű, 100$-s telefon...
A szerkesztés meg azért van, mert ha leírok valamit, amit mégse akarok utólag leírni, akkor ki tudjam törölni vagy utólag hozzáírhassak valamit és nem azért, hogy azon huszárkodjon valaki, hogy mit törölt vagy nem törölt ki a másik.
-
blueMerle
veterán
Nem, nem így volt bíró úr
Tudsz értelmezni? Amit írt, az önmagában egy tény, amit állít, teljesen független attól bármit is írtam (Ace4 jobb képeket lő mint ez. Pont. Ez egy állítás, az előzmény hótmindegy, de a szerk előtt is nagyjából ugyanaz szerepelt ott)
Milyen érdekes dolgokat? Tényeket? Vagy a véleményem? Ez zavar? Hajrá, lapozz tovább. Dzsizösz, ez a fórum 5-6 éve egy kurvajó hely volt
De tudjátok mit? Bármin is veszekszünk, kurvára igazatok van
Kinek van ehhez kedve?
-
citkar
addikt
Nem olvastam mit írt, de nekem így az jön le (a cikk elolvasása után is ez jött le), hogy ez egy olcsó, egyszerű telefon, ennyiért nagyjából ilyet kapni, némi szórással persze. Ha körülnéz az ember 100 USD-ért hasonlókat találsz, persze ebbe az is belefér, hogy némelyik kicsit jobb lesz...kicsit. Bár ez a 100 USD alatt kategória mindig olyan-amilyen, azért bármit is talál az ember igencsak lesznek kompromisszumok (amikkel persze együtt lehet élni).
Gondolom én...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged