- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
vehement69 #3 üzenetére
Írjál be infós témát valamelyik keresőbe az első 10 között lesz PH, miről vanszó?
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #22 üzenetére
én nem érzem, hogy zuhanna a minőség (már a cikkeknél, mert a fórumon egyre több az elvakult, és ami rosszabb: bérfórumozók bukkannak fel). (An)Dante cikkei mindig elég hibásan jönnek, tudjuk is az okát. Nálam annyira ez nem mentség, de zavarni sem zavar. De nála eddig is így volt. Győzikés hírek meg továbbra sincsenek.
én inkább az áprilistól félek, jön a nagy megújulás, és Bog szerint hasonló lesz a ph-hoz, ami nekem nagyon nem tetszik, mondhatni kegyetlen ronda, és rosszul felépített számomra.
#20: én róla inkább az elírást feltételezem...
-
64b0r
aktív tag
válasz
vehement69 #11 üzenetére
Most tényleg az a bajod, hogy olvastad már máshol is ezt a hírt? Mert én még nem olvastam. És ha olvastam volna, akkor sem zavarna, hogy 3 nappal ezelőtt történt valami apróság, és én csak most tudom meg. No offense!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vehement69 #3 üzenetére
ismered fLeSs régi aláírását?
Ha ennyire nem tetszik, nem kötelező idejárni. Ennyire egyszerű. Ennyire nagyon egyszerű.
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #3 üzenetére
meg arról is lehetne írni, hogy változások is történtek...
-
<NewL>
addikt
válasz
vehement69 #3 üzenetére
részben igazad van
ez egy pénteki hír
azóta már kitudja mennyi,félmillió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest