- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
Tudom hogy igyekszel reálisan gondolni a történéseket.
Én pusztán arra akartam rávilágítani hogy az USA is elnyomást gyakorol más országok felett ha az érdekei úgy kívánják legyen az akár baráti ország is. Itt simán párhuzamot lehet vonni Kína és amerika közt.
A jogalap arra hivatkozva hogy nagyhatalom erősen kérdőjeles.Ilyen szempontból nem is akkora hülyeség az Európai Egyesült Államok gondolata.
-
dutrás
őstag
Az első felvetésemre nem reagáltál
.
Az egész Huawei Amerika mizéria egy feltételezésre alapul ami azt mondja ki hogy az 5g-s rendszer amit a Huawei építene ki kémkedésre használható.
Amerika már előre fenyegette az európai országokat nehogy üzletelni merjen a kínai gyártóval. Történetesen ha európa egységesen kiállna a Huawei mellett lévén az ára és a fejlettsége jóval magasabb szintű mint a többi gyártóé akkor mit tenne ammerika. Azonnali gazdasági embargót hirdetne nagy valószínűséggel egész európával szemben.
Ez mi más ha nem erőpolitika ami az elnyomás jellemzője is még ha demokráciával párosul is.
Ha mégis megszerzi az 5g feletti ellenőrzést akkor meg a megszerzett információk alapján bárhogy befolyásolhatja a gazdasági folyamatokat. Azt azért erősen kétlem és gondolom te sem vagy olyan naív hogy maj d európa érdekeit fogja szem előtt tartani. Ez is az elnyomás egy formája csak épp gazdasági. Mindeztaz USA önjelölt hatalomként teszi ezt.
A Huawei csak egy ürügy egy eszköz ebben az egész kaptyvaszban.
Mint ahogy irakban anno a vegyifegyverek.Hozzáteszem ez a teória az én gondolatmenetem ami azért talán nem annyira a valóságtól elrugaszkodott.
Persze nem kell kína de biztos hogy kell nekünk amerika? -
dutrás
őstag
Amerika ugyanúgy meg akarja kaparintani a pozíciót hogy gazdasági befolyást szerezhessen az adatok birtokában. Így ergo ebben a tekintetben semmiben nem külömbözik kínától.
A disztópia tekintetében más a helyzet. Én értem a félelmed de azért feltételezhetően nem olyan egyszerű annak a terjesztése.
-
dutrás
őstag
Elképesztő hogy milyen háborút tud kiváltani egy személytelen eszköz.
Én nem értem ezt az állandó gyűlölködést(lehet hogy erős a megfogalmazás) most már minden Huaweit érintő cikk alatt. Miért kell EGY TECHNOLÓGIAI SZEMÉLYTELEN eszközhöz hozzárendelni a az USA Kína ellentét ráadásul alapvetően azzal vannak sok esetben vádolva a Huawei termékeit kedvelők hogy kínaimádók. De van olyan is aki pusztán a termék pozitív jellemzőit kiemeli bár ilyen készüléket nem venne azonnal le van hurrogva Ő is.
Aztán van olyan is aki pusztán csak azért lesz@rozza meg kukázza mert adott esetben már al HMS rendszerrel érkezik az eszköz. Milyen építő jellegű hozzászólás ez? Ráadásul ennél többet hozzá se tud tenni csak egyszerűen sz@r mert ő megmondta.
Komolyan mindenki ekkora vetélytársat lát a Huawei termékeiben hogy topikokon át más se megy csak a sárdobálás?
Próbáljunk már srácok személyeskedés meg marakodás nélkül kizárólag a technikával foglalkozni. Aki nem kedveli a márkát de szivesen hozzászól értelmezhetően tegye de aki csak sarat dobálni akar inkább számoljon el háromig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Overwatch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged