- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Fura, meg mertem volna esküdni, hogy simán múlt időben volt. Nos elnéztem, előfordul (újabban egyre gyakrabban), sajnálom
Amúgy igen, valószínűleg az Apple is megérezné ha a Google szolgáltatásainak búcsút kellene intenie. Talán kissé jobban viselné mint a Huawei, hiszen legalább apphiány nem lenne, illetve a saját szolgáltatásai is egész jók már (pl. music, tv+, icloud), de nem biztos, hogy ez elég lenne ahhoz, hogy pl. engem az iOS mellett tartson. Nagyon sok szállal kötődöm a Google szolgáltatásaihoz (mail, drive, youtube, maps), nem hiszem hogy ezekről lemondanák az iOS jelentette kényelem miatt.
-
Giovan!
addikt
Ez nem teljesen igaz. A kezdetek kezdetén Jobs nagyon jóban volt a Google alapítóival (a viszony csak az első androidos telefon bemutatása után romlott meg, mivel Jobs szerint egy csomó dolgot, legfőképp a multitouchot az iPhone-ról koppintotta a droid), szóval a legelső iPhone-on gyárilag rajta volt a Google Maps (túl sok egyébb appja nem is volt akkor még a Google-nek, hiszen a saját rendszerük csak évekkel később jelent meg).
-
Giovan!
addikt
Egy ideális világban valóban nem lenne elég az erő joga ahhoz hogy egy nagyhatalom azt tegyen amit akar. De a mienk nem egy ilyen világ.
Az USE-val kapcsolatban nyitott kapukat döngetsz, szerintem is az lenne a legjobb megoldás a kontinens számára, viszont várhatóan a közeljövőben ez nem fog megvalósulni, hála a nacionalizmusnak. Szóval marad a fent említett két lehetőség. Illetve van egy harmadik is, hogy egyáltalán nem építünk 5g hàlózatot, de ez beláthatatlan hátrányba hozná az amúgy is hátrányban lévő kontinensüket.
-
Giovan!
addikt
Félreértettél. Attól, hogy egyesek azt a képet próbálják festeni rólam, hogy az USA egyházának pápája lennék, én is tisztában vagyok azokkal, amiket leírtál. Én sosem mondtam, hogy Amerika valami abszolút jóság megtestesítője lenne, csak azt, hogy Kínánál jobb, mindenben.
De ettől még nagyhatalom is, ami a saját érdekeit nézi, vagyis ő is vissza fog élni a pozícióival.
Viszont Amerika egy demokrácia, ami ha exportálni is akarná hozzánk a rendszerét, hát lelke rajta, én nem vagyok a liberális demokrácia ellensége.
Nincs harmadik út, Kína vagy Amerika, de valaki befolyást fog szerezni a hálózati szektoron keresztül Európában. Kína tudjuk hogy áll ehhez (lásd a fenti linkem a közép-ázsiai disztópiaexportról), azt az utat én inkább elkerülném. Ha ennek az amerikai függésbe való kerülés az ára, akkor az én véleményem az, hogy még ez is kisebb ár annál, mint amit Kína fizettetne meg velünk. -
Giovan!
addikt
Meg se haragudj, de a feltételezésed nekem nem elég. Ha megvan a kockázat, hogy mégis ezt fogja tenni Kína, márpedig megvan, a nagyhatalmak szeretik a saját rendszerüket más országokban is meggyökereztetni (lásd demokráciaexport), hiszen így a legbiztosabb a hosszan tartó jó kapcsolat az adott országgal. Ráadásul más szövetséges országokban már meg is kezdődött ez a folyamat, elég csak ránézni a Belt and Road közép-ázsiai országaira.
Én nem fogok tapsolni a kínai befolyás európai erősödésének, és az USA-t szidni elvakultan azért, mert megpróbálja ezt megakadályozni. -
Giovan!
addikt
Akkor vess egy pillantást erre a hozzászólásra.
Ami ezt a szintet alulmúlja, azt már a moderátorok intézik (bár az is jó kérdés, hogy a nyílt személyeskedés és az egyértelmű flamekeltés miatt miért nem léptek fel, de ezt nem az én tisztem firtatni).
Szóval nem hiszem, hogy a kolléga el tudná vinni a beszélgetést olyan irányba, ami rontaná a topik szinvonalát, az a szinvonal ugyanis már rég elveszett valahol a fény nélküli mélységekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest