Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Félreértettél. Attól, hogy egyesek azt a képet próbálják festeni rólam, hogy az USA egyházának pápája lennék, én is tisztában vagyok azokkal, amiket leírtál. Én sosem mondtam, hogy Amerika valami abszolút jóság megtestesítője lenne, csak azt, hogy Kínánál jobb, mindenben.
De ettől még nagyhatalom is, ami a saját érdekeit nézi, vagyis ő is vissza fog élni a pozícióival.
Viszont Amerika egy demokrácia, ami ha exportálni is akarná hozzánk a rendszerét, hát lelke rajta, én nem vagyok a liberális demokrácia ellensége.
Nincs harmadik út, Kína vagy Amerika, de valaki befolyást fog szerezni a hálózati szektoron keresztül Európában. Kína tudjuk hogy áll ehhez (lásd a fenti linkem a közép-ázsiai disztópiaexportról), azt az utat én inkább elkerülném. Ha ennek az amerikai függésbe való kerülés az ára, akkor az én véleményem az, hogy még ez is kisebb ár annál, mint amit Kína fizettetne meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest