- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Félreértettél. Attól, hogy egyesek azt a képet próbálják festeni rólam, hogy az USA egyházának pápája lennék, én is tisztában vagyok azokkal, amiket leírtál. Én sosem mondtam, hogy Amerika valami abszolút jóság megtestesítője lenne, csak azt, hogy Kínánál jobb, mindenben.
De ettől még nagyhatalom is, ami a saját érdekeit nézi, vagyis ő is vissza fog élni a pozícióival.
Viszont Amerika egy demokrácia, ami ha exportálni is akarná hozzánk a rendszerét, hát lelke rajta, én nem vagyok a liberális demokrácia ellensége.
Nincs harmadik út, Kína vagy Amerika, de valaki befolyást fog szerezni a hálózati szektoron keresztül Európában. Kína tudjuk hogy áll ehhez (lásd a fenti linkem a közép-ázsiai disztópiaexportról), azt az utat én inkább elkerülném. Ha ennek az amerikai függésbe való kerülés az ára, akkor az én véleményem az, hogy még ez is kisebb ár annál, mint amit Kína fizettetne meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő