Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csigabig
tag
válasz
paramedic #126 üzenetére
Szia !!
Nem részletezném inkább csak tömören leírom ide.
Összes kár kb másfél milla több szoftvercég nem jelentett fel.
Ha hiszed ha nem de rabositottak nem tom tudod-e mit jelent de elég gáz dolog.
Mint az amcsi filmekbe fénykép + újlenyomat ilyesmire gondolj.
Összesen 20 lemez miatt itéltek el de eljöttek az otthonomba is és mindent elvittek.
Gépemet + lemezeket gépem vissza kaptam igaz HDD nélkül.
Azt a mai napig nem kaptam vissza és már nem is fogom.
Symantec + Microsoft + EA tartott igényt kártéritésre de egy levél után elengették ök is.
KB 5 - 6 éve volt azóta csak legális softvereket használok tiszta a gépem.
Nem mintha félnék valami hasonlotol de azért soha sem lehet tudni. -
zoli62
addikt
Szerintem a Vista használatával nincs semmi gond. A memóriakezelése nyilván nem optimális. Én már jó ideje használom
-
csigabig
tag
szia !!
Nem Ultimatet vettem ha nem Home Premiumot igaz nem egy kategória tudom de nyilván
Ultimatera nekem sem tellene ezért vettem meg ezt a verziót.Azt hogy mit csinálnak hát tudnék írni egy smást mert már volt dolgom ilyennel keresztül estem egy ilyen vizsgálaton.
Örülj neki hogy Te még nem jártál úgy ahogy Én !! -
törölt tag
Erre gondolsz?
Ezt próbáltam, csak az volt a baj, hogy Nforce4-es lapon belső hibát dob a telepítő... kivéve ha csökkent módban futtatom, de az "audit" mód az nem csökkentett
-
válasz
#41133696 #120 üzenetére
A másodikat a MS hivatalos útmutatása alapján kell csinálni nemazzal a f*s vLite-tal. A vLite / nLite csak gányolásra jó.
A harmadikkal mi a baj? Teljesen legális, csak arra kell vigyázni hogy tiszta legyen az iso, amit le tudsz ellenőrizni a hash alapján.
Ha ez sem, akkor feladsz egy hírdetést h keresel SP2-es lemezt, lemásolod és kész. Ez is legális.
A telepítőt gyakorlatilag bárhonnan bezserezheted, a lényeg a termék kulcs.
-
válasz
#41133696 #118 üzenetére
Akkor összetöröd, és akkor már sérült.
Azt úgysem kérdezi meg, hogy "Ön törte össze a telepítőt?".Ha még ez is ördögtől való bűntett, akkor simán lehet csinálni SP2-es telepítőt.
Igaz, nem olyan pofonegyszerű, mint XP esetén, de most néztem utána és lehetséges.Azért nem is egy űrtudomány.
Ha ez sem jó megoldás, akkor marad az okosan kiválasztott torrent-es ISO a saját licenszeddel.
-
törölt tag
De, lehet kérni, de csak is akkor küldenek, ha az illető, azt mondja, hogy sérült vagy elveszett, én viszont nem fogok hazudni, mert se nem sérült (még) se nem elveszett. Ezek a korongok nagyon jól bírják... Anno én rengetegszer telepítettem a Vistát többet mint bármely más OS-t (Windows Update-ről sem ment fel mindig az SP1 és ezzel összefüggésben), tehát ezek a lemezek nagyon nehezen mennek tönkre
-
válasz
#41133696 #116 üzenetére
Nem lehet kérni az MS-től telepítő lemezt, ha megvettem a szoftvert?
Az az eset nincs lekezelve, hogy a telepítő elveszik vagy megsérül?Ha igen, akkor lehetne elvileg kérni SP2-es telepítőt.
Vagy, aki picit bátrabb Gizikénél, az csinálhat magának hivatalos MS módszerrel akármikor...
Legalábbis XP-nél volt ilyen lehetőség.
Valamint az is legális, ha torrentről letöltöd az ISO-t és használod vele a saját termékkulcsodat.
-
törölt tag
Nem lehet már venni, de ez nem vigasztalja azokat akik anno vették, és nincs utcsó sp-vel fűszerezett telepítőjük
Szerk: Nem tudnék még egy olyan változást mondani hirtelen, amikor az a szitu fordult elő, hogy xy OS vásárló az eredeti telepítőkészlet birtokában olyan helyzetbe kerül, hogy pár év múlva a vásárlást követően - de még az OS hivatalos támogatási idején belül a PC-jét fejlesztendő a korábbi OS-t az újabb hardverre már nem tudja felrakni, csak akkor ha az átlagosnál jóval meghaladóbb informatikai ismeretek birtokában van. Az SSD-k megjelenésével pedig ez a helyzet ált elő, hiszen a Windows 7 előtti két támogatott otthoni felhasználók részére kibocsjátott Operációs rendszer, a Vista és az XP csúnyán keresztbe tehetnek a naív SSD tulajnak...
Aki 160 k-ért vett anno Vista Ultimate-et, az nem biztos, hogy váltott
Ezen egyébként az SP2-es integráció sem igen segít.
-
Tomcat
őstag
-
törölt tag
Nem arról van szó, hogy nincs... ha kilistázod jelenlegi postjaimat a topicban, látható is... arról van szó, hogy MSDN-n elérhető csak, meg azoknak akik zavarosban halásznak... annak a rétegnek viszont aki nem MSDN-es és nem is warezol, hanem bemegy a boltba és megveszi nem...
Lenne még egy kiskapu, amikor ki postázzák neki 20$ vagy 20 € körüli áron, de az csak akkor él, ha a lemez tönkrement
-
Kaiku
senior tag
Csak azért lett bukás mert sokan a mindenféle bétákkal idétlenkedtek majd járt a pofájuk, Jah meg azért mert hála istennek, van egy szint ami alatt nem telepíthető. A sok őskövületre nem lehetett felrakni, mindenféle korábbi drivert nem fogadott el. Hardver gyártók képtelenek voltak rendes meghajtót írni rá. Megvalósult benne az a korábbi álom amiért a sok droid korábban sírt majd átkozta a Vistát miszerint "az én tudtom nélkül ne történjen semmi a gépemen, mindent ellenőrizni akarok, illetve jóvá akarom hagyni..." Az első olyan MS OP rendszer ami a rendelkezésre álló memória "egészét" elkezdte használni mert ha már van akkor igen is azt kell használni nem pedig állandóan a HDD-t nyaggatni. Bezzeg a 7! XP driverrel is megy, meg Pentium II-esre is fel lehet pajszerolni!
-
KAMELOT
titán
válasz
csigabig #107 üzenetére
És ha elkapnak akkor mit csinálnak veled? Semmit.
Figyelj itt a hackerek a hibásak. Minek törik fel. Csak hát egy Win 7 Ultimate esetében 184euro amiből én egy jó kis VGA-t veszek. Vagy 2x 2TB HDD-t.
Ha nem lennének kalóz változatok akkor mindenki megvenné vagy az emberek 80%-nak nem lenne winje. Maradna az ingyenes UBUNTU -
Tomcat
őstag
Ami azt illeti én sem egyszerre vettem meg mindent mert az tényleg milliós nagyságrendet is elérhetne ami szerintem is nonszensz dolog. Viszont a pl. Vista-t 2008-ban vettem, a 7-t meg tavaly, vagy az Office-ból sem veszem meg mindet hanem amire szükségem van. Pl. 2007-esből Pro-t vettem, 2010-esből már csak Home&Student-et stb. Így kb. 100e Ft/év kiadással mára az összes szoftverből amit használok megvettem a jogtiszta változatot. Gyakori hogy 1-2 verziószámot engednek upgrade-elni és így sokáig biztosítva van a friss technológiák implementálása a magasabb verziószám okán.
Természetesen én is csak azokat veszem meg amire tényleg szükségem van és elkerülhetetlen a licenc megvásárlása. pl. Az 5 gépes NIS csomag az minden évben fix 30e Ft körüli összeget jelent amit saját érdekem miatt egyszer sem hagynék ki.
Nem tudom hogy ki hogy van vele de engem is jó érzéssel tölt el az amikor tudom hogy minden amit használok jogtiszta, kifizettem és jogszerűen használom pláne akkor amikor közvetlenül a fejlesztőnek utalok és nem holmi szoftverkereskedőnek. -
zolee86
tag
válasz
csigabig #107 üzenetére
"nem kevés pénz", én inkább úgy mondanám, hogy rengeteg, win 7 ultimate 64-et használok, ami kb 50 k + egy office és már 100 k felett van
, ha lenne ennyi felesleges pénzem akkor sem venném meg. Ha pedig az összes szoftvert megvenném amit hetente legalább egyszer használok, fél millát kellene kipengetnem.
-
csigabig
tag
Szia !!
Én megvettem az XP met is meg a Win 7 met is.
Nekem más érzés így a gépem előtt ülve mint mikor nem legális OS használtam.
Természetes hogy a kalóz példányok is frissülnek hiszen jól meg van oldva.
Nekem abban add biztonságot hogy a neten böngészve nem kell félnem hogy
lefognak vadászni.Szerintem tudják szűrni a windowst abban a tekintetben hogy eredeti v nem.De mondjuk van aki jobban ért ilyesmihez majd megerősít vagy megcáfol ebben.
Tudom nem kevés pénz még egy Home Premium verzió sem de azért ennek tudatában talán érdemes bele fektetni annyi pénzt.Ezzel nem szeretnék itt most semmi téren vitát nyitni nem azért írtam ide csak amiért én megvettem és amiért nekem megért ennyit csak ezt akartam megírni. -
KAMELOT
titán
válasz
kiskaktusz #93 üzenetére
Mindenki!
-
Teljesen tévesek az infóid.
Ha jól választottad ki a Win7 típusát, akkor egy jóféle activator és egy db MS Update mellőzése kell csak az örömhöz.
Ezután minden update lejön, minden eredetiséget ellenőrző progi feltelepül mosolyogva.
Több havernál így megy a win7 több, mint 2 éve problémamentesen.Persze, biztos van torrenten sok szemét is, amin nem műxik az update rendesen.
-
Tomcat
őstag
A torrentes verizón tudtommal nem fut le az eredetiség ellenőrző frissítésnek álcázott MS program. Időnként letölti a gép az update-ekkel együtt már az XP óta. Volt is vele szívás több ismerősömnél is mert a kalóz Widows egy újraindítás után csak egy üzenetet jelenített meg miszerint "Valószínűleg Ön szoftverhamisítás áldozata lett mivel az Ön Windows példánya nem eredeti" ,vagy valami hasonló üzenetet jelenít meg. Én egy képen láttam ilyet amit egy ismerősöm készített miután elkezdett pislogni hogy most ilyekor mi van, mit is kellene tenni. Ahelyett hogy megvette volna inkább Format C után újrarakta a rendszerét és alapból kikapcsolta a Windows Updat-et.
Igazából nekem erről nincsenek saját tapaszatlataim mert nálam minden szoftver eredeti még a TC, WinZip, WinRar is, de tudom hogy másoknál nem ilyen rózsás a helyzet és ott bizony előjöhet ilyen probléma
Más, elég sok programot pl. csak Windows Genuine Validation után tudsz letölteni a MS szerveréről. Mivel nekem átmegy rajta gépem és le tudom tölteni amit éppen le akarok így nem tudom hogy azok akik nem eredeti példánnyal próbálkoznak és valamilyen konkrét problémára létező megoldást keresnek hogyan is kerülik meg ezt a védelmet.
-
Tomcat
őstag
válasz
kiskaktusz #93 üzenetére
Mondjuk aki nem vette meg legalább a HomePremium kiadást hanem letorrentezte és loaderrel használja...
Akik velem együtt megvették a kívánt kiadást azok örülnek a legjobban hogy tovább élvezhetik a "befektetésük" eredményét. -
powergoku
tag
Ez aztán a hír ,win7 2020-ig.
Szerintem addigra már váltani fog majdnem mindenki.
-
Ez jó hir.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #71 üzenetére
Nem tudom valahol olvastam, viszont a Vistás dologhoz egy érdekesség,még tavaly augusztusból
http://prohardver.hu/tema/windows_vista/hsz_36061-36061.html
Tehát a régi kiterjesztett megegyezett a mostani dátummal. Vista esetében a dátum már tavaly is ez volt, biztonsági frissítések tekintetében.
Microsoft-termékek terméktámogatási ciklusa - Vista
A másik ami hirtelen beugrott, hogy most akkor az Internet Explorer 8- nak kampó 2014-ben, de az IE9 -mivel a 10 az MS megfogalmazott terve szerint nem készül el Vistára - 2017-ig támogatott marad
-
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de hiába marad biztonságosan használható egy OS, ha a funkcionalitása miatt már alig használható.
Pl., kötve hiszem, hogy 2017-ig nem lesz valami olyan funció a Win8-ban vagy Win9-ben, amit nem tesznek elérhetővé Win7-re (pl. XP vs. dx10, Direct2D, IE9, stb.), és az erre építő programok nem jönnek ki az akkor már réginek számító win7-re, akkor hiába biztonságos a rendszer.
-
radírfej
senior tag
én is meg tudom erősíteni a Vista-s pozitív tapasztalatokat.
még 2007-novemberében vettem, azóta persze sokszor lett újratelepítve, de csak azért, mert változott a hardver alatta.
nem volt még ilyen stabil rendszerem, ennyire problémamentes oprendszerem. ezért nem is váltottam win 7-re, mert nekem ez így megfelel.
így nagyon örülök a támogatás hosszabbításának.
-
Pipó
őstag
Most néztem: 2008. március 2-án telepítettem fel a vistámat. Azóta minden nap, rengeteg célra használom, meg a gyerek is. Nyugodtan mondhatom, hogy átlag napi 7-8 órát megy a gép. Karban kell tartani, annyi a titka. Úgy két éve kékhalálozott, mert az egyik ram vacakolt. Sem előtte, sem azóta nem volt problémám vele. Az elején két gondom volt: az egyik merevlemez partíciót random zárolta, illetve játékok alatt gyakran nem működött a 100Hz képfrissítés az általam preferált felbontáson (crt). Aztán ezeket is kinőtte.
-
nincsisbéla
aktív tag
Hurrá!
-
fourgee
csendes tag
válasz
#21346560 #77 üzenetére
Videót vágtam rajta, fotókat szerkesztettem, elég masszívan játszottam, és az elmúlt 4 évben nem volt olyan nap hogy ne lett volna bekapcsolva a gép. 2008 és 2010 között napi 20 órát működött.
A Vista eredeti rajta, meg minden program. Sokaknál az intenzív használat azt jelenti hogy letöltögetnek egy csomó mindent és feltört programokkal teleszemetelik a Windowst. Nálam ilyen nem volt. Gondolkodtam hogy lehet hogy ezért maradt a mai napig stabil a Vista, aztán eszembe jutott hogy bizony az XP-k is amiket használtam, eredetiek voltak, nem szemeteltem tele őket, mégis fagytak egy idő után. A legelszomorítóbb az volt, amikor 2006-ban (legutolsó asztali gépem) összeraktam egy gépet, Asus P5B alaplap, C2D E6300 processzor, asszem Kingmax ddr2 800 ram, abból is 2 darab hogy dual channelben menjen. 2 hónap használat után ott is voltak problémák, XP alatt.
-
leonejoci2
tag
Csak addig éljen, mint az XP!!
-
Namelesske
addikt
válasz
#21346560 #77 üzenetére
LOL, te is olyan vagy mint a médiumok és látók a tévében.
Ránéztél a kommentjére és egyből láttad, a vista szar. Addig jó ameddig alig hasznáják.
Én ha akarom egy nap alatt bármilyen rendszert úgy le tudok enni, hogy van akinél több év alatt nem kap annyit, de érdekes módon, nekem az XP és a 7 is egyforma jól működik. Viszont XP alatt bármit is megcsinálni dupla annyi munka/idő mint 7 alatt.
A titok nyitja: Sose piszkáld a lelki világát külsős programokkal. Ha kell hely futtass egy lemezkarbantartót: cleanmgr sageset/sagerun kapcsolókkal. Ha van egy program akkor frissítsd. Ha szól a Windows Update frissítsd. Ha a vírusirtód frissülne frissítsd. Ha már 10 napja megy lehet indítsd újra, vagy jelentkezz ki meg be és folytasd ami csinálsz.
-
fourgee
csendes tag
Az XP-nek azrt volt óriási sikere, mert hosszú éveken keresztül egyszerűen nem volt más. Hogy a Vista miért lett sikertelen, azt a mai napig nem értem. 2008-ban megvettem a laptopomat, az akkori Dell XPS-t. Egy csúcsgép volt, a hozzá tartozó árral, szerencsére olyan országban vettem, ahol nem kellett még a gatyámat is eladnom hogy meglegyen
Az összes ismerősöm elkezdte fikázni, hogy majd meglátom, ha meglesz a gép (neten rendeltem), akkor az lesz az első dolgom hogy leszedem róla a Vista-t és XP-t rakok rá. Kérdeztem őket, hogy miért. Mondták hogy azért, mert a Vista szar. Kérdeztem hogy miért szar. A válasz az volt, hogy azért, mert szar. Azért, mert csak. Konkrét példákat kértem, de nem kaptam.
Azóta eltelt 4 év. A csúcskategóriás Dell-ben meghalt a kijelző, meghalt a dedikált GPU (ami miatt sokat fizettem érte), szarakodik benne a DVD író, a touchpad is néha szívat. Egy dolog van, ami 4 év alatt nem ment tönkre rajta, a Vista. Nem fagyott soha, nem kellett újratelepíteni, egyszerűen nem volt vele gondom. A mai napig gyors a gép. Én még soha nem láttam olyan XP-t, ami az első év alatt ne produkált volna érdekes hibákat, vagy ne telepítettek volna újra 4 év alatt.
De, az emberek a mai napig szidják a Vista-t meg mondják hogy szar, de a mai napig senki sem adott rá konkrét választ hogy mitől szar. Ha a gépemen lévő Vista 4 éve tökéltesen működik, nem fagy, nem lassult be, minden megy rajta, akkor mitől szar? Ha az előző XP-s gépeim érdekes fagyásokat produkáltak, meg 1-2 év alatt totál belassultak, akkor azok miért jobbak?
-
janos1988
addikt
Készülnek a Win 8 bukására ?!
-
csigabig
tag
sziasztok
Ennek örülök én is nem rég vettem win 7 home premiumot !!
-
NGA
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ez igy megy az epölnél is? Azaz akinek snow leopárdja van, az is kapja a frissítéseket az oprendszerére, vagy csak mindig az utolsó?
-
olbaidhun
őstag
Ez szerintem sem esélyes. Sok mindent lehet mondani a micro-ra, de nem pancserek..
Egyébként lehet, hogy 10évig fogom használni a win7-et, ha megfelelő a support és ennyire "sokat" fejlődik a win8.
-
törölt tag
Amúgy az aktiválásos Windows-oknál az első ilyen az XP... az a szívás, ha valaki az extended lejárta után is használni szeretné saját felelősségre, nem fogja tudni, mert az aktivációs szervereket is lekapcsolják
-
törölt tag
2006-ban még csak az MSDN-esek meg kiemelt partnerek rakhatták fel, átlagos halandónak megkellett várnia a 2007 januárját
kraftxld
Hát az kár, és gáz...
Amúgy most megnéztem, hogy XP-nél 3 évvel tolták ki az alap támogatást 5-évről 8-ra és utána jött rá plusz öt év. Csak mert az SP3 2008 májusában jelent meg június 30-al meg megszűnt az árusítása, és így igen, az SP3 is a mainstream support keretében lett kiadva.
-
banhammer
veterán
Lassan öt éve jelent meg Vista?
Huh de repül az idő!
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon sok ember használ XP-t az otthonában és a munkahelyén is egyaránt. Példának okáért ott van az édasanyám, aki a munkahelyén is és otthon is xp sp2-vel tolja. Ami kell neki 1 géptől tökéletesen kielégíti és tudja is, hogy mit hol talál...
A megvásárolt szoftverek meg nem lesznek kompatibilisek a hetessel és, ha nem is vagyunk
zsidók, de a mai gazdasági helyzetben nehéz, pláne 1 drága OSnél, még az igazgatóhelyettesi állásával sem kerül könnyű helyzetbe... -
kiskaktusz
addikt
Becsülendő hozzáállás.
Jó tudni, hogy a hetesem sokáig támogatják
-
=Mentor=
őstag
Éljen, bár aki 6-10 évig használ egy rendszert arra minimum furcsán nézek...
-
4sal3
aktív tag
Mindenki örül a supportnak
én speciel xp után a win7et szerettem. bár szerintem inkább a megjelenése miatt.
-
Tomcat
őstag
válasz
#41133696 #58 üzenetére
Igen, az tényleg úgy lenne fair elbánás mindenki felé hogy mondjuk a termékkulcs és egy azonosítás lefuttatása után bárki le tudná tölteni a legfrissebb kiadást. Mi anno pont azért vártunk 1,5 évet a gépcserével mert megvártuk hogy nekünk már az SP1-el ellátott Vista x64 Business menjen a vállalati gépekre, tudván a sima SP nélküli Vista problémáit.
-
törölt tag
Igazából az lendíthetne sokat a dolgon, ha sikerülne felismerniük már azt, hogy ez a amilyen windows telepítő verziót kaptál a boltban olyat fogsz használni elvet már felülbírálnák, mert ezzel csak a legális vásárlókat szívatják, a warezbubus, úgyis letölti a legfrissebb SP-vel integrált médiát...
Amikor én vettem a Vistát, már kaphatóak voltak az SP1 -el gyárilag frissített lemezek, nekem meg RTM jutott :XD
Ha kiterjesztenék az MSDN-esek privilégiumát a vásárlókra, az egy remek dolog lenne, vége lenne ennek a tortúrának, vagy legalább adnának ki egy hivatalos integrátor eszközt... (igen mint XP-nél volt).
Mert jelen állás szerint ki kell mondani, aki rögtön a megjelenéskor vásárol RTM-et ebből a szempontból masszív hátrányban van azzal szemben, aki évekkel később vásárol Windows-t SP1-el vagy SP2-vel
Hiszek benne, hogy ahogy eljött a publik béták ideje 2006-ban ennek is elfog egyszer
-
30z.Samu
titán
válasz
Peterson_ #13 üzenetére
Olyan sokat én sem használtam a Vistát, talán az RC-t tettem fel, de valahogy nem tetszett. Lassúnak éreztem, a volt barátnőm gépén is Vista volt és amikor használtam, nem volt olyan alkalom, hogy ne anyáztam volna. Bár akkor még nem volt szervízcsomag hozzá, lehet, hogy azóta szerethető kis rendszer lett.
-
olbaidhun
őstag
Végre egy korrekt lépés a micro-tól.
Igaz jócskán van emögött üzleti érdek is...
de nem baj, ezúttal megbocsátjuk a kapzsiságát. -
Tomcat
őstag
válasz
#41133696 #52 üzenetére
Kb. 2 éve nem telepítettem Vista-t. Az eredeti a dobozban SP1-es telepítő készlet van de ahogy én emlékszem kellett legalább 3-4 óra SP2-vel együtt mire nem talált új frissítést az update egy szűz telepítés során. Egy összevont SP3 kiadás való igaz hogy elég sokat lendíthetne ezen.
-
Recon666
Közösségépítő
Ez jó hír.
-
Tomcat
őstag
Ez igaz, de egyre több programnak jön ki újabb 64 bitre optimalizált változata.
Egyébként az Ultimate dobozos Vista-7 kiadásban nekem benne volt a 32 bites lemez is, csak az az igazság hogy soha sem használtam semmire sem. Talán a Vista-t egyszer egy 2GB RAM-al ellátott notebookra felraktam anno.
A téma inkább aziránt szólt hogy hála a MS döntéshozóinak még mindkét rendszert jónéhány évig használhatjuk normális támogatás mellett aminek én felettébb örülök. Akár 8-nak akár 9-nek vagy bármi másnak is fogják hívni az aktuális terméket.
-
KAMELOT
titán
válasz
Brutális eb #37 üzenetére
Sajnos hiába! Anyagot nem tudsz teleportálni. Először azt kéne megfejteni mi az univerzum!?!?! ......
(#46) F34R: 64bit is már nagyon sok. 128bit.....ÚÚÚÚ
(#48) Tomcat: addig még tuti 64bites rendszer lesz. Kezdjük azzal ,hogy a legtöbb WIN-es progi még csak 32biten van meg.... -
opeter87
senior tag
Ez egy jó hír. Korrekt/vásárlóbarát hozzáállás ez a Microsoft részéről.
-
Tomcat
őstag
Helyes! 2017-ig várhatóan minden Vista-t futtató gépem kileheli a lelkét, de addig biztosan használni fogom őket. A 7 2020-ig hosszabbítása miatt pedig inkább veszek még egy UltimateX64 dobozosat mert ugye egyrészt a 2020-at még meg is kellene élni, másrészt meg nagyon valószínű hogy még jó pár évig 7x64 fog kerülni körülöttem szinte mindenre.
-
törölt tag
Sőt anno 2009-ben:
128 bites lehet a Windows 8 és 9
A 128 bitet túlzásnak tartottam, de az érdekes, hogy a 32-bit még mindig tartja magát... akkoriban úgy volt, hogy a Windows 7 az utolsó OS ami 32-bites rendszereken is elérhető... ezek szerint nem így lesz...
-
-
törölt tag
Most direkt megnéztem, érdekes, mert Win 7-nél nem írja külön, hogy minimum, de vistánál igen
-
3.Aragorn
addikt
Jó lesz ez.
-
gzbotii
nagyúr
Igy ranezve 2023 de tavolinak tunik.. Francot fogjak tamogatni, addigra kuka lessz. Gondoltam. Aztan eszembe jutott 2 betu: XP
-
KAMELOT
titán
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
A menetrendszerinti marsjáratok soha nem fognak létrejönni nyersanyag híján + az idő ameddigre odaérsz kicsit sok.
De jó! 2020-ig vigadalom van. -
F34R
nagyúr
jó most úgy is hideg van , kérhetem legalább a bahamak-ra
egyre nagyobb lessz a rendszerigény a 9-s hez min 2gb ram kell meg 2ghz cpu , pedig csak egy OS . inkább azon kellene gondolkodniuk minél kevesebb legyen gondovla arm-re is. én már azt is elképzelném hogy akár TV-ken is legyen (lásd Androidos Lenevo, vagy a legtöbb smartv )
-
törölt tag
Ha ennyi évvel kitolták az életciklust egy SP egészen biztosan lesz, a kérdés, hogy mikor szerintem
Logikusan, hogy legyen elég idő még utána, - mert ugye nem úgy szokott vége szakadni egy oprendszer támogatáságának, hogy kiadnak búcsúzóul egy service packot, aztán holnaptól erre tudtok emberek
XP-ből is SP3 lett, de ezen hír kapcsán megelőlegezhető, hogy általánossá fog válni, a 3 Service Packos támogatás, tehát várhatóan majd így lesz ez a Windows 7 esetében is.
-
Воланд
titán
ezek utan aki sir a win8 miatt, azt hangosan korberohogom, majd elkuldom melegebb eghajlatra.
-
F34R
nagyúr
hmm ez jó hír lehet , addig mondjuk még legalább egy főverzió lessz a windows 8 után.
-
Tibi86
aktív tag
Köszi a Vista támogatásért!
Ja, egy SP3 elkélne még hozzá, tekintve, hogy SP2 óta van vagy 600MB frissítése.
-
Silentfrog
veterán
Ez egy jó hir!
-
Angel1981
veterán
Örömteli hír, támogatom!
-
McKane
senior tag
az XP-nek szerintem a netbookok hozták meg a támogatás hosszabbítását. ha nem jött volna be a netbook- őrület,már nem lenne.
-
Peterson_
addikt
válasz
Namelesske #19 üzenetére
Melyik része is konkrétan?
- Ja, a hsz további részéből kiderül.
Ízlések és pofonok. -
djculture
félisten
Valamelyik nap tettem fel virtualizálva a win98 at, az a vicc hogy azon is megy minden ami kell pedig támogatása a holdba 2006 óta
-
djculture
félisten
válasz
Brutális eb #17 üzenetére
De csak szigorúan a steam rendszeren keresztül veheti meg jósebesség barátunk...
-
törölt tag
Igen, sajnos tudjuk miért lett bukta... ha az SP1 -es Vistát adták volna ki RTM-nek akkor szerintem nagy siker lett volna... de az újabb másfél éves csúszást jelentett volna és akkor nyilván a Windows 7 is késett volna, hiszen a Windows 7 három évvel a Vista után jött majdnem. Másfél évente meg nem adnak ki Windows-t. Az XP és a Vista közötti időrés pedig 7-7.5 fél év lett volna, ezt szerintem sem engedhették meg...
-
Peterson_
addikt
Én XP-ről váltottam át 7-re, de elég nagy késéssel...kb egy éve.
De az biztos, hogy most maradok is ennél egy jó ideig.
A Vistával közvetlen tapasztalataim nem voltak, de ismerősök tapasztalatai alapján nem bánom, hogy kimaradt az életemből -
Apika
addikt
Ez egy szimpatikus lépés volt a Microsofttól...
-
-
törölt tag
Kellemes történés, köszönjük Microsoft
Egyébként a Windows XP-nek oroszlán része lehet a dolognak, hiszen hogyan is nézne ki, hogy volt egy rendszer mely 13 évig volt támogatva - xp - az utána következőek meg lényegesen kevesebb ideig ?
Szóval annyira nem is meglepő mi több számítani lehetett valamire
-
Brutális eb
addikt
Rossz belegondolni még 2020-ban is windows lesz az oprendszer.
Öregszem.
Gyermekkoromban azt hittem 20-ban már mebnetrendszerinti marsjáratok lesznek erre pff widózTréfa félre kellemes meglepetés.
-
Éljen a Windows Vistám még jó darabig
-
Vukmir
aktív tag
Öröm
-
Inv1sus
addikt
Na ennek örülök. Csak megérte megvenni ezt a Win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest