- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #107 üzenetére
Okt. 10-én volt a mentális egészség világnapja.
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #66 üzenetére
nem láttad a transformerst?
kockázat nélkül nincs győzelem
( :
lehet holnap, vagy utána, vagy jövő hónapban elcsap téged/engem/bárkit az autó vagy lesz bármi, ennyi erővel ne fektessünk semmibe energiát...mert ki tudja mit hoz a holnap
emlékszel még a mosókonyhára? raktam bele épp elég energiát, időt, még pénzt is..mégis végén ment a levesbe rajtam kívül álló okok miatt
de! én megtettem mindent egyrészt, másrészt a menet közben tanultakat felhasználtam utána máshol...és már nem jönnék zavarba ha megint hasonló mókából kellene lakást csinálni papíron is
tanulunk-tanulunk, néha pofára esünk oszt' megyünk tovább
ezért jó amikor még kicsi az ember, nem gondolkozik túlzottan, nem gondolja túl...hányszor eltaknyol egy pár éves gyerek amíg végre megtanul járni? hát elég sokszor ( : de nem filozofál...bőg egyet-kettőt és megy, megy, megy..amíg felnőtt nem lesz és sok esés után már gondolkozik, filozofál...és megtorpan esetenként
de ugye gyerekként sikerült felállni...szóval felnőttként is megy azés nem kell mondvacsinált okokkal alátámasztani mért jó az ha az ember nem áll fel
-
válasz
Geri Bátyó #66 üzenetére
Igaz, ez meglehetősen szubjektív. Nekem biztosan önpusztító, így helyes, illetve az én értékrendem szerint a pozitív irány az, ahol vannak erős érzelmek, ahol kialakul egy valóban intim kapcsolat. Sokszor volt olyan az életemben, mikor eldöntöttem, hogy beérem dugással, sőt, nem is törekszem másra, de ez a negatív irány. Hosszú távon számomra elkeserítő, életet kiüresítő egy tipikus mai "laza" kapcsolat. Sosem felejtem el, egyszer néztem az alvó szeretőm, és kábé annyit éreztem, hogy kedvelem. Nekem ennél több kell: valódi intimitás, zsigerből kitörő szeretet. Nem akarok a halálos ágyamon bánkódni, amiért kihagytam az életemből egy olyan lehetőséget, amiért önmagában megéri élni.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #66 üzenetére
Nyilván az érzelmeket nem lehet elzárni, mint egy csapot
Ez nem annyira nyilvánvaló. Ismerek olyan embert, aki kb.(?) mindenki felé teljesen közömbös. Létezik olyan, hogy valaki érzelmileg kiüresedik, elsivárosodik az érzelmi világa.
Borzasztó módja ez az önvédelemnek és sok szenvedést okoz, azt mondják. Én se tudok mást gondolni. -
válasz
Geri Bátyó #66 üzenetére
Én biztos nem fektetnék energiát ebbe az életvitelbe. Éltem így, jobban leszívott mentálisan, mint a mostani kiegyensúlyozottság.
Van agglegény ismerősöm, nem érzi túl jól magát hosszútávon, rengeteg embert megismert, csak hát magányos...
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest