- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lt.Glove
csendes tag
Majd ennek is megtalálják a célközönségét és funkcióját, mert biztos jó valamire, de egyelőre nem a nagy tömegek lesznek a vevők rá.
-
tixem
addikt
Gyári garival 190 ezer körül megy mostanság, ennyiért Oneplus 6T-t kapni ami körberöhögi, főleg supportban és UI-ban. A g7 a friss SoC mellett semmi különöset nem tud felvonultatni, kameráit egy 130 ezres Xiaomi is lelépni, akkuja 3000 mAh, ami megint egy nulla. 190 ezerért is egy vicc, tekintve a konkurenciát. Olcsónak olcsó, egy S9+hoz képest mindenképp, vagy egy Iphone-hoz mérve.
Csak annyi a bökkenő, hogy nagyjából egy Mi8 is többet ad, kevesebbért. Vagy a Oneplus. -
Button
aktív tag
5 éve várom a flex3-at.
A flexek gyerekbetegségeit nem tudták kijavítani, pedig nagyon jó kis telók lettek volna.
Addig ne akarjunk hajtogatni.
A zsanért meg nem is értem, az nem éppen innováció. -
Mr.Grincs
veterán
Most amúgy ezt minek kellett? De komolyan, ilyen full marhaságot ennyi pénzért. Tiszta zsákutca az egész.
-
Zé.
tag
Idézet az LG Optimus L9 teszt bevezetőjéből, 2012-10-31. [link]
,,Állati nehéz visszakapaszkodni egy olyan lejtőn, aminek egyszer már majdnem
elérted a tetejét, de megcsúsztál, s az újbóli felmászást nehezíti, hogy közben egy
tucatnyi másik arc felrohant melletted és kissé tönkretették az utat. Az LG ezt
próbálja meg mostanság, hiszen a GT540 idején, az okostelefonok terjedésének
hajnalán (tudom, hogy ez idétlenül hangzik) a koreai cégnek igencsak jól ment,
aztán sok-sok szerencsétlen körülmény és saját balfékségük hatására is kissé
megtorpant a diadalmenetnek ígérkező masírozás. Nem jöttek időben az új
modellek, a régiekre nem jött a frissítés, aztán az újakra sem… közben pedig
a többi gyártó nem teszetoszáskodott. Ebből a gödörből kell most kimászni, és
bár még mindig nem ragyog állócsillagként az LG mobil szakosztálya, fényévekkel
jobb a helyzet, mint amilyen...''Azért a többi gyártónál is voltak gondok - nem is kevés - jó készülék is lett!
PL: LG- V30. ÉN maradtam a G2-n, de az FM. rádió miatt kivárnám a legújabb
modelljüket --- én bízom bennük... ( V40 ),,Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül.''
"Keep your face to the sunshine and you will never see the shadow." -
Zé.
tag
Azért így látatlanban azért ne ítélkezzünk... A gyakorlatban én szivesen kipró-
bálnám, és tudva lévő - az LG mobiloknak fél év alatt azért jóárasított lesz!..
Ha nekem elfogadhatóan összepasszol, az aksit nem spórolják ki megint -
az ördög a részletekben rejlik..."...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."
-
tixem
addikt
Ügyködhetnének valami versenyképes mezei flagshipen is, amin nem szarja össze magát a kijelző, nincs alaplaphiba, bootloop és egyéb finomságok.
Olyanon ami időben jelenik meg és nem mellőz ok nélkül egyes piacokat és/vagy nem részesít előnyben egyes piacokat akár szoftveres, akár hardveres megoldások szempontjából és aminek létezéséről nem a mobilarénán, vagy egyéb más, geek rétegeket célzó lapok hasábjairól kell tudomást venni.
Olyanon amiben végre normális kamera van és ami nem a noccs szolgai másolása köré épül stb stb. Talán tudnának eladásokat is produkálni. A G2 óta totális csőd amit művelnek, beleértve a V szériát is. -
Mr.Silkó
veterán
Ez a zsanéros megoldás szerintem irgalmatlan gagyi hatást kelt a már megjelent telefonoknál, ennél lejjebb már nemigen van.
-
-
Kasya
nagyúr
Az intelligens gorgetesen kivul a tobbi mukodott. Elobbi robbynire inkabb csak idegesito volt.
-
Sinistral
csendes tag
Ez a touchless input, ami volt az S4nél, jól működött? Sosem próbáltam még. A mostaniakban nem is hallani róla, hogy van vagy használnák/hiányolnák az emberek.
-
Somatom
veterán
Mint egy falat kenyér. De, nagyon rendes az LG, hogy 900 Dollár alatt tartja az árat. Sajnos, azt nem írja a cikk, hogy mennyivel. A 200 Dollár is 900 alatt van és annyiért már egész jó ajánlat lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszont nem rugalmas panellel, hanem zsanéros megoldással, de minimális kávákkal. Mellesleg új felhasználói felületen is ügyködnek.
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ingatlanos topic!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest