2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Összehajtható készüléket mutat be az LG

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Naver News

Viszont nem rugalmas panellel, hanem zsanéros megoldással, de minimális kávákkal. Mellesleg új felhasználói felületen is ügyködnek.

Hirdetés

A koreai Naver News értesülései szerint az LG összehajtható mobilt mutat be, egészen konkrétan februárban, a barcelonai MWC-n. Noha a gyártónak több szabadalma is bejegyzésre került, a panel maga most még nem lesz rugalmas, mindössze a készülékházba építenek egy zsanért, de minimális kávákkal, így a két megjelenítő szorosabban kapcsolódik egymáshoz, mint mondjuk a ZTE Axon M esetében, ami szintén ezt a koncepciót valósította meg.

Ez még mindig kicsit odébb van.
Ez még mindig kicsit odébb van. (forrás: The Verge) [+]

A flexibilis kijelző mellőzésének oka az ár. A gyártó szeretné 900 dollár alatt tartani a készülék árát, ami hajlítható kijelzővel nagyjából a duplája lenne. Az LG utalt rá a CES-en, hogy új, a trendeknek megfelelő formatervekkel készülnek, a koreai forrás viszont új kezelőfelületről is tud, amire egyelőre touchless inputként hivatkoznak. Az előlapi szenzorok elvileg 20-30 centiméterről érzékelik a kézmozdulatokat, így érintés nélkül is vezérelhető a készülék. Ilyesmit láttunk már, igaz jóval kisebb hatótávval, a Samsung Galaxy S4 néhény centire volt csak hitelesítve. Viszont már 6 évvel ezelőtt is alkalmazta a technológiát. Az LG touchless inputja a G és V szériákban is elérhető lesz.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.