- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jó lett
Én inkább nem mertem tápszerelős cikkeket írni, mert ha idióta Pistikét emiatt agyonvágja a pufferkondi, azt nem venném lelkemre. -
törölt tag
az mennyire nagy hiba, ha ventilátor helyett mást (vbrtor) olvastam?
egyébként jó lett! -
twollah1976
őstag
Jo oreg VX tap.
Anno 2008-ban amikor beraktam a gepembe, nem hallottam a tap ventilatorat, leszedtem a haz oldalfalat, hogy megnezzem, hogy biztos mukodik a ventilator es mukodott.Mondjuk nekem a gepeim mindig az asztal alatt a labamnal szoktak lenni, igy nem zavar ventilatorok zaja.
-
Redneck
nagyúr
Jó lett, és szerintem jól néz ki a fehér lapátokkal. Az persze más kérdés hogy ennyiért kicsit erős, de az előző posztodnál már kiderült hogy nem az ár a fő szempontod.
-
orion1025
őstag
Csicsa?!? Látom nem veszed észre a kialakítás lényegét.... Az biztos, hogy elég húzós ára van, illetve messze nem ér annyit, mennyibe kerül, de én hajlandó vagyok pénzt áldozni a néma csend/magas hatékonyság kombóért. Ez terhelés alatt is hangtalan, mellé elég rendesen préseli ki a levegőt a perforáláson, és működik vele a táp hiba nélkül hosszú idő óta. Egymás mellé rakva a két ventilátort, hát a gyári az egy filléres moslék, de ez igaz a legtöbb táp gyári szélkeltőjére. Az ADDA meg csak zajos tucatot tud gyártani, millió dologban használják ezeket a ventiket, szerintem a címke is száz éve ugyanaz.
-
Gdi
senior tag
Csicsa venti-dizájn, de valóban megéri a közel 7e Ft-ot?
Ilyen ADDA ventiket szedtem a kb max 3-4 évet üzemelő noname tápokból selejtezéskor. Minőségi corsair cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bundle topik
- Óra topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest