- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szép nagy zsírosdeszka... bár szerintem beletervezik ezt a készülékbe... telefonon is jobban csúszik a kéz, ha már kellően maszatos.
-
Syl
nagyúr
Az értelmetlen termékek mintapéldája. A következő egy 1"-es Full-HD 3D TV lesz?
-
defi
tag
82 inchet takarítani mókás lehet
-
wetomi
aktív tag
Amúgy ha ezeket a nagy kijelzőket olyan háttérvilágítással szerelnék, aminek van valamennyi UV sugárzása is (nem tudom, a mostaniaknak mennyi lehet), akkor a konditeremben edzés közben is lehetne barnulni, vagy szoláriumokba szerelve őket, ott is lehetne fészbukozni, juhéj!
Sőt, ha már szinte fal méretű eszközökről beszélünk, akkor egy tájképet berakva háttérnek egész természetes hatást érhetnének el.
Vinnék is az északi népek.Most rögtön levédetem az ötletemet.
-
Youri
veterán
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
-
wetomi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Meglesz a konditermekbe az új gép, win8-as óriásmonitor. Jól fog mutatni a fekvenyomó pad mellett.
Ez fogja elfelejtetni a vézna kocka informatikus sztereotípiát.
Mi lesz veled picipuha? -
kriszpontaz
veterán
Egy jó óra hadonászás után megnézném mekkorára durran be a válla
.
-
pzstm
titán
szóltam is Ballmer-nek, hogy rendelnék vagy kettőt. A nappalimban még úgyis csupasz az egyik fal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest