- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Mikor jön már ez a teló. Kíváncsi lennék már az árára.
-
RaveForce
veterán
ahhoz képest h duplája lett a mobildivízió dolgozinak száma, egy pár fuckin' dizájnerre nem tellett...nevetséges
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
a.sebi
őstag
ugyan màr ember....és a nexus titan körüli botrányok...az s2 ics dolog hogy igy szar ugy szar......mindenki bakizhat...nekem is volt 2x em es imádtam.... minden csucs kütyünél van valami faszság amit felkapnak....ipad meledszik...iphonet rosszul fogod....nexus tiatan hardveres vagy szoftveres vaj....ki tudja? s2 re szar lett az ics....lumiq mobilok gyorsan merülnek....es sorolhatnám
-
-
Xaels
félisten
El lehet adni mert sokkal ergonomikusabb mint a szögletes, pláne ebben a méretben már. Van akinek tetszik, van akinek nem, de el kell ismerni, hogy sokkal jobban kézre áll mint a szögletes forma és ezt úgy mondom, hogy általában szeretem az asszimetrikus szögletes vonalakat is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Na meg Support és Funkcionalitás terén. A Sense ugye nem csak egy csili-vili felület. A bele épített alkalmazások, widgetek 1-től 1-ig belesimulnak a rendszerbe és a funkciójukat a lehető legjobban ellátják. A feljebb linkelt videó elég régi már. A One X azóta már átesett egy SW frissítésen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rinbanbo
tag
Hát az hogy lesz ilyenem az már tuti úgy is olcsóbb lesz a többi nagy ágyúnál egy pár hónap múlva.....és itt azért tökéletesen van optimalizálva is a rendszer mert egyetlen egy videón sem láttam még megtorpanni nem úgy mint a one x-t....de majd élőbe meglátjuk.
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
lcee79
addikt
Ha már HTC-vel hasonlítják össze...
akkor hardvert érdemes szoftvert nem
mert se samsung launchere (vagy mit is mondjak a touchwiz-re) se lg launchere meg se közelíti a htc sense-t (még egy gyengébb teljesítményű HTC-t se cserélnék le másik 2-re sosem)
Hardveresen lehet jó mindegyik, de a felhasználó meg végigszenvedheti velük a napját...
nekem 2x volt samsung telefonom mindegyikkel volt olyan hiba hogy telefonálás közben hang problémák voltak és a többi....+xda tele van már most htc one x-re főzött romokkal, és akku teljesítményen is javítottak...
arról nem is beszélve, hogy aki nem szinkronizál egész nap facebook meg twitter stb, annak nem merül le (én biztos nem fogok) programokat kilövöm normálisan , estére nem lemerül, hanem 50%-on lesz kb...(egy ismerősnek van és este 7-kor 40%-on állt reggel 6kor vette le a töltőről és mivel új a cucc azért nyomkorászta eleget )Szóval nálam android téren csak HTC az alternatíva.
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
jooker82
nagyúr
hát igen,igy egy launcherbe belerajzoltak 7-et.... Valóban látványos.... Ha megunjuk az egyiket van másik és még külön RAMot sem zabál ,hogy más launchert kelljen használnunk...Persze pl a samsung lehet,h azért vár ki ennyire,h az 2 nagy gyártó ötleteit le tudja majd másolni valahogy kicsit módositott formában...nade majd meglátjuk....
Eli577: Ezt nekik irhatod... A következő LG-s bejegyzésnél is automatikusan be kell majd irniuk... Valahogy be vannak időzitve,h ha LG-s topic,akkor automatikusan S2-re hajaz,tiszta samsung ui. stb....
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Eli577
senior tag
Érdekes olvasgatni az olyan kommenteket, hogy hajaz a Touchwiz az LG UI-ra. Azért ilyenkor emlékeztetnék mindenkit, hogy először Lg Prada volt, utána meg az Arena volt az úttörő. Nekem amúgy nem feltétlenül tetszik az, hogyha egy gyártó totálisan átrajzolja a gyári felületet.
-
jooker82
nagyúr
válasz Pistiboy88 #47 üzenetére
Főleg ez,h akár 7 féle menüváltás is elérhető... Nameg vannak még egyedi dolgok...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Pistiboy88
aktív tag
Hát nekem ez iszonyatosan tetszik, de a 2X-em is imádom. Igaz a gyári rom nem az igazi, de a WajkIUI, vagy MIUI tökéletes.
Egyes embereknek nem tetszik a launcher-e. Hát szerintem sokkal jobb, mint a 2x-é. -
feliks
senior tag
Azért tény, hogy egy készülék volt a 2X, de csúcskészülék, attól már joggal várja el az ember, hogy jó legyen, így a gyártót minősíti, ha gondok vannak vele. Persze én mostmár megvárom a következő telefonjaim megvétele előtt, míg kijön a MA teszt, és még utána egy-két hír..
[Be Happy]
-
jacis
nagyúr
Nagyon hasonlít az SGS2-re.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Psytech
őstag
Én még az S2-met is elcserélném érte szívesen 1:1ben Pedig volt 2X-em, de akkor is, egy esélyt megérdemelnének, ha ilyen jófej módon cserélnének
Az már más kérdés, ha majd úgy cserélem, hogy ráfizetek, akkor lehet Samsungnál maradok, hacsak nem lesz ez az LG valami brutál jó, mert akkkor ez... -
tamasgal
senior tag
Nem leszólni akarom ezt a konkrét telefont, de az LG2X is a nagy sietségnek köszönhetően lett egy kalap sz....
Kifizettem a teljes árát és még telefonálni sem lehetett vele. Az ügyfélszolgálat szarik a használókra.
De ti tudjátok, én maradok a Samsungnál, engem mégegyszer nem csap be az LG brigád az biztos!
-
Arcképgyáros
nagyon szép!
-
gybazsi
senior tag
Nekem azért a One X jobban tetszik, mint ez az LG. Egyébként ha lenne alul középen egy fizikai menügomb, akkor elég könnyen össze lehetne keverni az SGS 2-vel (na nem mintha az egy formatervezési bravúr lenne.)
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Tisztességes belső tár ami bővíthető, "tisztességes" akksi, számomra ronda külső, és ronda ui
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Matada2.3
veterán
Szép szép minden jó, csak ez az abnormálisan nagy képernyő hülyeség. persze ez az én nézőpontom
Finn the human
-
tamasgal
senior tag
Kiméljétek meg magatokat és ne vegyetek LG terméket!
Én szóltam
-
Recon666
Közösségépítő
Tetszetős.
-
Medley
tag
Nekem már a MWC alatt nagyon megtetszett...
Vagy ez vagy az S3 -
oszi666
őstag
ha nem lenne ilyen boszme a kijelzoje.... de nem erdekel igy is tetszik. szerintem a launcher pont hogy jo a szines ikonokat le lehet cserelni mert temak is vannak hozza
nekem az lg most nagyon tetszik mintha kezdenek magukat osszekapni. ha az optimus blackemre es a tobbire is kijon idoben a frissites akkor megint a legjobbak koze tartozhatnak. csak figyeljenek a visszajelzesekre mint a htc a sense felulettelIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Xaels
félisten
[link] elvileg ez lesz.
Amúgy nem tetszik ez az LG. Voltak ennél azért egyedibb és pofásabb készülékei is. Az akku meg nem fogja sokkal tovább bírni mint a HTC-é. Optimalizálástól is függ illetve ezek a készülékek komolyabb igénybevétel esetén csoda ha fél napig bírni fogják, az a 300mAh nem oszt nem szoroz, ugyanúgy érdemes beszerezni egy külső akkut.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Tiszta Samsung Galaxy S 2, várom a pert
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem rosszul teszik, hogy mellé raknak egy one x-et, mert így még jobban látszódik, hogy ez a szögletes forma mennyivel csúnyább, mint a lekerekített x. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
a.sebi
őstag
a htc kijelzője szebbnek látszik innen....
-
-
rinbanbo
tag
Htc-üti formában....nem szappantartó....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Remus389
veterán
nem tetszenek a szögletes sarkok, zsebben zavaró lehet, főleg ekkora batar méretben
a htc one-x jobb ilyen szempontból
már csak az sgs3 -ast kéne látni, az milyen, remélem egy picit jobb lesz mindkettotol
-
Cyberpunk
félisten
Ronda ezzel a fehérrel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
HARDVERAPRÓD
Tetszős..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Graphics
Jómunkásember
Nem ezekben van a 4+1 magos proci véletlen? amikor alaphelyzetben csak egy talán 500 MHz-es proci ketyeg?
"Az ötödik, maximum 500 MHz-es órajelen üzemelő segédmag aktiválásával mind a négy főmag letiltásra kerül, így a fogyasztás nagyon alacsony lesz. Ez mód többnyire akkor fordul elő, ha az adott termék aktív készenléti állapotban van, vagy esetlegesen zenehallgatás, illetve videolejátszás történik."
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
spawn21
veterán
szerintem nagyon szép lépés. Pár dologban jobb mint a htc!
Képzeljétek még bővíthető is! az aksi is jó, kíváncsi vagyok mennyi ideig fog elrohangálni. Jó volna az 1 nap átlépse.s24U+15p
-
Csak számomra hajaz az S2-re?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Psytech
őstag
Ha nem "félnék" az LG-től, akkor még meg is vennem... Komolyan, szerintem szép darab lett, így fehérben is.. Bizonyára ez is egy atomerőmű a rosszabbik fajtából, amelyik eszi az áramot és nem termeli.... De legalább már 2Ah feletti az akksi... Haladunk... Csak szépen lassan...
(#4) adamssss akkor lehet nekem azért tetszik? ezen még nem gondolkoztam el...
[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
Még ilyen trágya launchert...
Amúgy a telefon nagyon szép, de valahogy nekem nem jön be ez a minden ikon más színű, olyan mint valami kínai bazár42
-
vince
őstag
A két egyforma kép közül a második gondolom ez kellene legyen:
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó