- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
-XadAnuX+ #26 üzenetére
Ugyan nem netbook, de én egy subnotit használtam régebben, amiben nem volt odd. Először furcsa volt, de sok gondolkodás után arra jutottam, hogy valóban alig használom. Ezt igazolta is az utána következő 2 év használat: a hozzá vett külső író max. ha 5-10 alkalommal került elő. Tipikusan op.rendszer telepítés, néha dvd írás ürügyén, de semmiképp sem napi szinten, hogy hiányozzon.
Azóta már odd-s gépem van, de ebben is ha járt eddig (~1 év) 30 lemez, lehet, sokat mondok.Mondjuk olyan szempontból meg jó ez a megoldás, hogy sok egyetemistának ez a fő gépe, mivel 2 gépet nem engedhet meg magának és inkább adott keretből a hordozhatót veszi, mint az asztalit. Így mindenesnek használva csak jól jön a dvd író, bár filmet nézni rajta enyhe mazochizmus
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest