- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
-XadAnuX+ #26 üzenetére
Ugyan nem netbook, de én egy subnotit használtam régebben, amiben nem volt odd. Először furcsa volt, de sok gondolkodás után arra jutottam, hogy valóban alig használom. Ezt igazolta is az utána következő 2 év használat: a hozzá vett külső író max. ha 5-10 alkalommal került elő. Tipikusan op.rendszer telepítés, néha dvd írás ürügyén, de semmiképp sem napi szinten, hogy hiányozzon.
Azóta már odd-s gépem van, de ebben is ha járt eddig (~1 év) 30 lemez, lehet, sokat mondok.Mondjuk olyan szempontból meg jó ez a megoldás, hogy sok egyetemistának ez a fő gépe, mivel 2 gépet nem engedhet meg magának és inkább adott keretből a hordozhatót veszi, mint az asztalit. Így mindenesnek használva csak jól jön a dvd író, bár filmet nézni rajta enyhe mazochizmus
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest