- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Közben teszteltem, és lezárt képernyőnél megkapom a teljes oldalas hivásfogadást.
Akkor ilyen, ha a telót aktívan használom, és nyitott a képernyő.Nem tudom köze van e hozzá, de hiányzik a hivásappból a "Megjelenítés más appok felett" opció.
Már irtam az ügyfélszolgálatnak, de szerintem leráznak annyival, hogy ez ilyen... Remélem azért veszik a lapot és a decemberi Android 13-ban már benne lesz.
Addig használom a TruePhone-t
-
_Dumber_
őstag
Újabb kérdés:
A bejövő hívásoknál nem jelenik meg a teljes képenyőn a hívásfogadás ablak., csak egy csíkban a képernyő tetején 2 gombbal.
Hogyan lehet a teljes képernyős hívásfogadást visszakapni? -
_Dumber_
őstag
Kezdem belakni a készüléket. Még batákozunk....
Sokan szidják a Samsung OneUi felületét, de - vessetek meg - én szeret(t)em. Pár dolog felhasználóbarátabb.
Kezdődött azzal, hogy a Chrome Kezdőlapján a gyakran használt weboldalak ikonjai nem 4x2 formában, hanem scrollozható szalagban jelentek meg. Utánna olvasva ez egy újítás a chromban. "flags"-ek között megtaláltam a visszaállítási helyet.
A kiosztás meglepetésemre 3x2-es lett...
Ekkor a ColorOS Beállításol -> Testreszabás -> Betűtípus és megjelenítési méret menüben a "Megjelenítési méret" értékét "kicsi"-re vettem.
Most már a 4x2-es kiosztás látható Chrome-ban. Hurrá... CSAKHOGY.
Összement a "navigációs bar" (ez jó), és a "Status Bar". Ez utóbbi már zavar, mert alig olvasható a számomra.
Ezen nem segít a "Betűméret" csúszka növelése sem.Samsungnál ezt nem tudtam változtatni, csak a betűméretet, de a kisebb képernyőméret ellenére olvasható volt a status bar (Méretileg akkora volt mint a ColorOS "normal" beállítása) és a Chrome is 4x2-es volt.
Tudom valahogy "összeszinkronizálni" a status bart és a Chromot? Magyarán a Status bar méretét kellene növelni. (vagy a Chrom ikonjait csökkenteni)
(Az "Ikonok" menüben a méret már minimálisra van állítva) -
ironbed
aktív tag
Hátha valakit érdekel a hívásrögzítés témában:
[https://oppohelp.com/en/how-to-record-calls-on-oppo/] -
ironbed
aktív tag
válasz
_Dumber_ #139 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy valamit számít-e, de a notebookcheck oldalán a hőmérséklet méréseknél a OnePlus telefonok erőteljesen melegednek. Van amelyik 45-47 fokig. De ismerős Nord 2 telefonjára például átlag használat mellett nem volt ilyen tapasztalat.
A OnePlus felé döntheti a mérleget a jobb támogatottság -
_Dumber_
őstag
Sziasztok
A Reno5 5G és a OP Nord CE 5G között gondolkodom. Hardverben nagyon minimális a különbség.
A Reno biztos, hogy a Telekom hálózatán tudja a VoLTE és a VoWifi -t. Az OP is a topik beszámolója (1 user) szerint.Hát nem könnyű a választás:)
Van olyan közületek akinek volt szerencséje mindkettőhöz?
Szoftverben melyik a stabilabb?
A Reno5nek van e apró stiklje?Talán azért billen egy kicsit a OP felé a mérleg, mert azt a kemény műanyag hátlapot amit szeretek (gomboknál és a alján- tetején nyitott, nem takar semmi) magyarban is beszerezhető, míg a Renohoz csak Kínából.
-
Habell
tag
Továbbra sincs működő képes hívás rögzítő app... Elszomorító nagyon.
Másik dolog amit megfigyeltem lehet rosszul csak, hiába 5G képes a telefon mégsem ajánlja fel illetve nem is talál 5G hálózatot. Oppo Reno 6 5G így van a neve is de semmilyen 5 G-t nem tud. Mi a gond ?? -
gthomma
senior tag
Pont fordítva látom, az emberek kezdik megunni hogy nincs mtp, itunes kell szinte ahhoz is háttérképet váltsanak, 14-es óta semmi érdemi fejlődés, a 16-ban bejelentett forradalmi újdonságok már a 10-es androidban benne vannak. Ami androidon ingyenes, Ios-on fizetős.
Nagyon sokan cserélik az XS/11 családot droidra. -
ironbed
aktív tag
Ez működik:
How to record a call on OPPO Reno5 5G
Go to your phone's [Dial Pad].
Tap on the two dots in the upper right corner of your screen.
Select [Settings].
Go to [Call Recording].
Enable [Record All Calls].
?
Bár ha az OPPO is betartja az EU-s rendelkezést, akkor kikapcsolják az EU-ba szállított telefonoknál -
Habell
tag
Az előző kommentem már targytalan. Sajnos nincs aktív topic az Oppohoz.
Következő kérdésem az lenne, hogyan tudom rögzíteni a hívásokat, hangrögzítővel ? Az előző xiaomi Android telefonomon egyszerű volt a gyári alkalmazással a telefon beállításokban. Az Oppo reno6-ban is van hangrögzítő gyári alkalmazás, de más beállításokban nem találom a hívás rögzítést. Letöltöttem egy appot az meg semmit sem csinál. Mit tudok tenni ? -
Habell
tag
Üdv mindenkinek!
A mai naptól Oppo reno6 tulajdonos vagyok. Külön csoportot nem találtam erre a típusra. Van itt valami nagy guru a telefon típussal kapcsolatban ?
Kibontottam a dobozt, jól látom hogy van a kijelzőn egy vékony fólia ? Véd ez valamit ? Korábbi telefonomat az üveg fólia védte meg igazán, párszor leesett az évek alatt. Az üveg fólia jól védte és a tok.
Az Oppo reno6 esetében milyen fóliát ajánlatok, honnan tudok jó védő fóliát beszerezni ? A gyári szilikon tok kellő védelmet ad ? A fóliában kérném elsősorban a segítséget. -
hegedis
tag
Valaki tudja, hogy hogyan kell a rezgést növelni? Most ha kapok notification-t, akkor alig rezeg és alig vehető észre.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Van ebben gyári hivásrögzités? Valahol olvastam, hogy belehet kapcsolni illetve van rá egy az Oppo oldaláról letölthető hivatalos applikáció.
-
haypro
senior tag
válasz
Cranberries #127 üzenetére
A hét vicce, bár valóban közel állna.
-
slake87
csendes tag
Sziasztok!
A héten vásároltam egy Reno5 5G-t. Eddig pozitivak a működési tapasztalatok.
Ami feltűnt, hogy alapból kevesebb a ColorOS saját progi, legtöbb mindenhez google saját appokat használ. -
Blac1
aktív tag
válasz
donjohnson #124 üzenetére
Köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A teszt azt írja hogy nincs optikai képstabilizátor benne a Telekom termék jelemzőknél pedig azt hogy van.: https://www.telekom.hu/webshop/termek/OPPO-Reno5-5G-Dual-Sim-8~128-GB~Oppo-Enco-Buds-fulhallgato?skuId=jsku1754641987
Most akkor melyik az igaz? Köszönöm a válaszokat. -
soldi3r
veterán
válasz
donjohnson #121 üzenetére
Igaz, igy a Samsungomrol is ki lehetett irtani egy csomo felesleges programot, amit "kaptam hozza".
-
donjohnson
addikt
nekem a bal oldali főoldalon lévő hírolvasót végül sikerült letiltani ezen leírás alapján: [link]
ez a neve pontosan: com.google.android.googlequicksearchbox
a másik ami zavart, az pedig a felülről bejövő oppo-s kereső: com.oppo.quicksearchboxkell hozzá ez a kis csomag pc-re, hogy az adb parancsok működjenek: [link]
illetve be kell kapcsolni az usb hibakeresést a fejlesztői beállításokban a telefonon. -
Tybee21
senior tag
No, hát ezt a választ kaptam, sajnos egyik sem megoldható, hogy a teljes képernyőt eltűntessem és az értesítés sem állítható.
"Utána érdeklődtem, hogy magát az oldalt el lehet-e tüntetni vagy sem, de sajnos csak a funkciót lehet kikapcsolni, az oldal ott marad. Amit ebben az esetben tudok tenni, hogy továbbítom az infót és remélhetőleg az elkövetkező updatek során módosítani fogják. Az értesítés jelzéssel kapcsolatban is kaptam egy választ viszont sajnos arra sincs mód, hogy azon változtatni. Ez olyan beállítás amit nem lehet úgymond testre szabni." -
dannyl
addikt
válasz
tarbela777 #114 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
dannyl
addikt
Vett valaki mostanában telekomtól reno 5 5G-t? Elvileg kéne hozzá járjon a TWS BT füles még mindig, nem? Most vett feleségem, és nem kapott. Ő elfelejtette, de kb. 40 km-re van a bolttól, én meg külföldön. Ha valaki tudna válaszolni, akkor megkímélné asszonykámat egy úttól. Köszi!
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Reno 5G-t, 2 dologot nem sikerült még megcsinálnom.
Főképernyő jobbra húz és valami hírolvasó vagy mi jön ki, azt ki lehet kapcsolni, eltüntetni?
Illetve be lehet állítni valahogy, hogy az a képernyő széli felvillanás értesítéskor időnként ismétlődjön? Nagyon dizájn, nagyon tetszik, de az, hogy ott reflexből jön, és utána nem jelez újra...
Szerk. Más is észre vette, hogy ez Finde X3 lite-nak ismeri a google? -
nehemiah
tag
válasz
tarbela777 #110 üzenetére
Tudom. Mint írtam Oppo Find 7 telót használok, ami 2014-ben már tudta a 30 perc alatt 70 százalékra töltést.
-
nehemiah
tag
válasz
tarbela777 #108 üzenetére
Köszi! Az teljesen vállalható.
-
nehemiah
tag
válasz
tarbela777 #106 üzenetére
Milyen üzemidőt hozol ki belőle?
-
nehemiah
tag
2014 óta használok egy Oppo Find 7 telefont, gyári rendszerrel, gyári VOOC töltővel és még a gyári akksival! Volt több készülék is közben, de a fő vonal ez maradt.
Ha az Oppo hozza az akkori minőségét, akkor nem lesz baj az árral sem. Persze ez csak az én véleményem. -
tomp
félisten
válasz
tarbela777 #102 üzenetére
Melyik modell?
OnePlus-on hidd el minden modellen megoldható volt áprilisban is a VoLTE/VoWiFi.
Max 1-2napig nem volt amíg meg nem találtam rá a megoldást. -
tomp
félisten
válasz
tarbela777 #100 üzenetére
OnePlus-on megoldható minden VoLTE és VoWiFi droid 11-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött Magyarországra az Oppo, rögtön olyan középkategóriás gépekkel, amelyeknek komoly konkurenciával kell megküzdeniük. Van esélye a Reno5-nek?
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest