- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma99
aktív tag
Próbáltam mission editorban csak az üveget kilövetni, hogy tudjak róla screenshotot csinálni,de nem sikerült. Ha leteszel két dshkm-et az utes-i reptér egyik végére, és kétszer, háromszor áthúzol felettük (skilljük alapbeállításon), akkor kilyukad ált, a fejed felett az üveg és meg is halsz. Nem tudom ez mennyire valósághű, de a játékban így van.
A kampányban a Dogs of War pályán Elektrozavodzk bevételekor lőtték ki így 2 mi 24-emet. -
torma99
aktív tag
Nemtom mennyire van páncélozva a mi-8-as pilótafülkéje, de szerencsés találattal akár kilőhette a pilótát is. (lásd még ofp-ben tankból kikapni a drivert és a személyzet többi tagját akik megpróbálnak beülni a helyére)
Arma2-ben mi-24d-ből szedtek ki egy egyszerű pkm sorozattal, aztán ment is a gép szegény gunnerrel a levesbe. -
torma99
aktív tag
Igen nekem is egyből ez ugrott be. Főleg, mikor a Dogs of War pálya után hirtelen vége lett az Arma2-nek, nah ott meglepődtem, mindezt 8 ezer forintért pfffff.
Ha minden házba be lehet menni akkor agyonüti szegény arma-t , bár azt nem tudom ehhez mennyire lesz könnyű modokat addonokat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest