- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ott már elég nagy gondok vannak, ha asztalin valaki Operától bugrókához menekül.
Egyébként a Speed Dial csak most kerül bele a mobil Operákba, korábban hiába is kerested volna.
Mellesleg az új Opera gyorsabb, mint a Chrome.
Nade asztali böngésző háborút ne itt indítsunk, a mobil pedig még csak most kezdődik, ahogy sorra jön majd ki a Flash-képes Opera Mobile 10, Fennec, stb. -
Depression
veterán
Nekem nincs pénzem iphone csomagra. Nem tartozom azok közé, akik gond nélkül fizetnek havonta kb. 10k-et csak a mobilszámlára. (sőt, szerintem a nálam jobban állók is 2x meggondolják) Nekem nem mindegy, hogy 3k-et vagy 7/10k-et fizetek. És ez csak az opera mini-n műlik. Ugye azért érzed egy apró böngésző létjogosultságát.
Szerk: És ez eddig minden mobil vs. iPhone-ra érvényes. Mert maga a telefon tetszik, vennék is, de nem csak a mobilok közti pénzt kellene összegűjtenem, hanem éveken keresztül kellene magam elkötelezni egy méregdrága cdomag mellett. (nem az ikonra gondolok, hanem arra, hogy ha a jelenlegi szokásaimat fenn szeretném tartani, akkor bizony ezzel a telefonnal megdupláznám a számlámat.) -
D@niel
addikt
Nekem is jó lesz mert hétvégén amikor otthon vagyok falu vidéken ott ismeretlen fogalom a 3G
Amúgy még annyit, hogy nem tudom ki mennyire szokott netezni 3G-n út közben, én gyakran szoktam, de néha-néha akadozik a kapcsolat. Talán erre fel is jó lesz az OM.
Ha elfogadja az Apple, kb. mikorra várható az érkezése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest