- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakenroll
csendes tag
Ezek mindig is benne voltak, valamit nem jol probalgattal.
gyk. a pottyok alul a nyitott oldalakat jelkepezik
A lapok kozott jobbra ballra scrollozassal tudsz valtani.A "gyorshivo"-rol meg mindig fogalmam sincs, de ha nem akarsz a bookmarkok kozott turni, akkor ki tudod tenni barmeik oldal linkjet egy ikonba a springboardra:
A Safari a MobileMe-vel syncel az osszes geped kozott mar vagy 7 eve, de lehet hogy tobb (regebben .mac, azelott meg iTools volt a neve).
-
joey04
titán
Jó, ne indítsunk böngészőháborút, de a számok alapján (roppant alacsony az asztali opera használók száma) nem sok embernek hozna pluszt az operával való keresztbe-kasul szinkronizálás.
Az asztali operát meg sose tudtam megszokni, tényleg csak akkor használnám, ha az IE lenne az egyetlen megoldás helyette. -
Van egy gomb jobb alul, ha ráböksz, akkor az aktuálisan nyitva lévő oldalak közül választhatsz. Ez echte ugyanaz, mint amit az Opera csinál.
A gyorshívó egyéni preferencia dolga, másoknak ott vannak a könyvjelzők erre.
Weben át szinkronizálásról tényleg nem tudok, de ez csak 1 a háromból.
-
joey04
titán
Füles böngészés? Lehet félreértek valamit, de a Safariban egyszerre 8 oldal lehet megnyitva... nem erre gondoltál? Én is 3-4 fület használok. ha nem, akkor én használtam eddig rosszul a füles böngészés fogalmát. A könyvjelzőket is minden szinkronizálásnál összefésüli az itunes a gépen lévő böngészővel. Igaz nem weben át, de erre soha nem is volt igényem.
De kell az OM, de nem az ilyenek miatt. Egy oka van: ahol nincs 3G, ott jóval gyorsabb lesz. Én ezért várom régóta
-
<NewL>
addikt
bocs,tényleg igazad van,nem próbáltam.nem tudtam elküldeni a szerkesztést.
Dia1-el annyira sokat nem neteztem ,Nokiákon netezgettem az ujabb opera minivel,azzal jött a több lapos böngészés feature.de egy E71-en teljesen más a böngészés mint egy érintőkijelzős telefonon.
de akkor is minek a Safari mellé egy opera mini,(annyival lenne jobb ,hogy kevesebb forgalmat generál) de van nekünk több lapos netezés. jól is néz ki,meg gyors isengem nem zavar, hogy jön,jöjjön
ha az AppStore nem engedi majd a Cydiában ellessz
egyébként sem vagyok fanatikus,sem gép sem telefon terén,én csak használom. a w7-et sem utálom.[ Módosította: bolondember ]
-
<NewL>
addikt
a kéne még ,hogy fülek legyenek mindig és még kisebb felületen tudjak netezni
ez a lapozás miért nem jó?én ezeket nem szoktam használni,gépen és iPhoneon is csak könyvjelzőket használok
egyébként jól írják,megy ez is a levesbe. van egy rakás ingyenes böngésző az AppStoreban,van olyan is ami nekem kellett ,hogy ne lássam az alsó ikonsort meg felül az oldal betöltődését. teljes képernyőt tudnék vele netezni,de 3 nap után nem is használtam,a Safarit szeretem így ahogy van. (még már gépen is^^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest