- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mi lenne ha nem mobile oldalakat néznél, hanem full weboldalt?
Hidd el használtam rengeteget, úgy 2001 óta (talán az első beta óta), amíg nem androidos telóm volt (+androidon is amíg nem volt Mobile).
Nyilván mobile oldalon annyit nyert, mert a nyers html-t kapja, míg a Opera Mobile csak a JPEG-et kapja meg WebP-ben, és hát ez egy mobile oldalon nem túl terjedelmes.Egy nem mobile-ra optimalizált oldalon viszont sok JS-el és képpel, egy ideig nyer a mini, de mivel a JS a Mini-n nem dinamikus így minden egyes alkalommal újratölti, míg a Opera Mobile szépen dinamikusan tudja a JS-eket és egyéb tartalmakat kezelni és hosszútávon kisebb adatforgalmat generál. A mini nyerni fog még így is, de a különbség egyáltalán nem drasztikus.
Én kizárólag a desktop verziós oldalakat látogatom, amiken sok a JS, így nekem a Mini a rengeteg újratöltéssel nagyon idegesítő és nehézkes dinamikus oldalon navigálni használni. Mostani spórolásom 60%. (Mini azért gyorsabb oldalbetöltésben, mert JS nyilván gyorsabban lefut felhőben mint kliens, persze ez már nagyban HW függő, minél erősebb a HW annál gyorsabb a Mobile.)Akinek minden bit számít annak persze továbbra is a Mini a legjobb választás, de akinek a böngészési élmény, és még így is spórolós kis adatforgalmú böngészőt akar annak meg Mobile+turbó mode az ideális.
-
Remus389
veterán
sokáig én is azt hittem hogy a turbo funkcióval mini-vé változtatható a mobile de a gyakorlatban meg sem közelíti a mini alacsony adatforgalmát, nyugodtan próbáld ki mind2-t fej fej mellett ha nem hiszed és rájössz te is hogy a mini átlagban legalább tizede annyi adatforgalmat generál és mellette sokkal gyorsabb is mint a mobile változat
így van +1
adatforgalomban és sebességben a mini a király
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest