- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
sokáig én is azt hittem hogy a turbo funkcióval mini-vé változtatható a mobile de a gyakorlatban meg sem közelíti a mini alacsony adatforgalmát, nyugodtan próbáld ki mind2-t fej fej mellett ha nem hiszed és rájössz te is hogy a mini átlagban legalább tizede annyi adatforgalmat generál és mellette sokkal gyorsabb is mint a mobile változat
így van +1
adatforgalomban és sebességben a mini a király
-
Remus389
veterán
jó az Symbianos verzió
az androidos nálam jól tördel, Cyperpunknál nem, de neki a kijelzője 800*1280-as, lehet az kavar be
a legtöbb droidos teló 480*800-as, esetleg 320*480-as nyílván azokra optimalizálnak, esetleg a 720*1280-ra
iphone-ra is könnyű lehet optimalizálni
na mindegy
-
Remus389
veterán
igen de az adatforgalom szenzaciosan alacsony , meg ha visszalepek 1-2-3-at nem tölti be újra, egyből ott van( gyors és sporolos)
a sebesség is sokkal jobb mint a többi szerintem
jó van egy két hiba, de ezzel. 1utt is király
a mostani nagyon folyékony lett, már tényleg csak ezeket a link problémákat kéne orvosolni, meg ugye a videókat is jobban jelezhetne
egyébként igaza volt Jobs -nak a flash tényleg nem való mobilba( lassú, zabalja az adatot , zavaró)
-
Remus389
veterán
engem mondjuk a memória használat kevéssé hat meg hisz sgsen van kb 160 mb szabad mást úgyse használok közbe
énnekem azért áldás, mert az adatforgalom kb 1/6-1/8 amit general
mivel csak 100mb/hó a keretem, annyit netezhetek mint akinek minimum 500mb/hó a kerete( pl egy wp7 tulaj vagy aki gyári t használ)
viszont nem mehetünk el pár hiba mellett sem;
1. néha nyomok egy linkre és nem azt hozza be hanem az alatta/felette levot, néha
gyakran ilyenkor a copy paste segít
2. néha nyomok egy linkre tölt egyet, és nem történik semmi, újra kell nyomni
3. semmilyen flash-t nem jelenit meg ami jó( adatforgalom) viszont a videokat jó lenne ha jelezne hogy van videó ott(néha jelzi, néha nem) , mert akkor atlepnek a gyariba és megneznem
vagy ugye raklikkelnek a videó képére és behozna a youtube appot, de nincs semmi( nem mindig)
egyebkent világbajnok, főleg az adatforgalma miatt
sőt forumozni is ezen a Legjobb mert az avatart felulre rakja( egysoros módban) és alatta szépen ott a szöveg nagyban, a többi mobil bongeszonel oldalt van és szenvedni kell
Cyberpunk: talán azért mert 800*1280-as a felbontasod, nem sztenderd
nálam faltól falig tordel ettől jobban nem lehet tordelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest