Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cousin333
addikt
Kicsit kötekedés, de nem teljesen igaz az az állítás, hogy "Az Opera szerverek teljes forgalma 47,7 millió MB". Ez az operátorok (T-mobile, Vodafone, Pannon... stb. adatforgalma volt. Az Opera szerverek forgalma ennek a közel 50 millió megának (forgalom a telefonok felé) illetve annak a 310 millának (forgalom a honlapok szolgáltatói felé) az összege volt.
Az operátorok felé irányuló forgalom nagyságát nyilván azok meggyőzésére írták. A tömörítetlen adatokat meg a felhasználók kedvéért
.
"Az Opera felmérése szerint tíz Opera Mini alkalmazást futtató mobiltelefon közül hat Nokia, kettő Sony Ericsson, egy BlackBerry és egy Samsung, míg az Egyesült Államokban tízből kilenc BlackBerry okostelefon."
Khmmm. Ez viszont már csúsztatás. A fenti számok a tíz legnépszerűbb, Opera Minit használó telefontípusra érvényesek. Nem pedig a gyártókra.
Érdekes a legnépszerűbb honlapok megoszlása is. Mondjuk, aki Minit hazsznál, az nem feltétlenül végez "teljes értékű" böngészést, csak az éppen szükséges, vagy fontosabb információkat keresi.
-
Engem a BlackBerry-k nagy száma lepett meg. No nem az amerikai arány, hanem a teljes átlag. Azért az nem semmi...
-
joey04
titán
nincs is jobb nála ez tény.
-
Wilika
aktív tag
Még szép hogy elcsábítja.
Valamelyik nap a hév menetrendet akartam megnézni, hogy hogyan jutok haza...
majd egy megámba került BKV oldalán való bóklászás, órákig töltött a nokiának a beépítát gógyija, és sosem tudtam, hogy épp mit csinál valamint az oldal is össze-vissza tört bene, és fogalmam sem volt, hogy hol vagyok rajta.De Operaminivel...
láttam, hogy mikor tölt, hogy MENNYIT (és baromi KEVESET, időben és adatban), és szép volt az oldal, egyben maradt. -
Jadro
veterán
Bizony hogy el tudja csábítani az okostelefonosokat is. Jó kis böngésző, én is ezt használom 6120-on. Aki tétovázott, próbálja ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Opera Mini révén egyre többen böngészik a világhálót hagyományos telefonokkal is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest