- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
válasz
arnoldzaabs #9072 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Ilyenkor ablakot szoktam váltani oda-vissza és akkor előjön a billentyűzet.
-
válasz
Sztem vmi tekeri a processzort a háttérben, akkor szokott ilyet csinálni, nézzétek meg, pontosan mit telepített a hiba jelentkezése előtt, és meglesz a válasz. De az is lehet, hogy a böngészővel van gond, vagy nemtommilyen alkalmazással, amibe éppen írni akar, más programmal is csinálja, vagy csak ott?
Egyébként mindenkinek ajánlom az ingyenes Multiling O + Emoji billentyűzetet, szövegszerkesztővel lehet saját billentyűkiosztást csinálni rajta, plusz tökéletesen formázható, billentyűk mérete/színe személyre szabható. Telefonon csak t9-cel tudok/szeretek írni, de a tableten már elfér a teljes billentyűzet ékezetekkel, kurzorvezérlő és makró gombokkal, a kijelző mérete miatt már amúgy is baromira nem praktikus rajta ujjhúzogatással gépelni (egyébként van benne magyar t9 is, de nem a legjobb). Ha kell vkinek az én saját beállításom hozzá, szívesen átküldöm!
-
b0bcat
addikt
válasz
Szerintem teszteljétek le, hogy a touch panel normálisan működik-e! A feleségem telefonján akkor kezdett nehézkessé válni a gépelés, amikor az érintő elkezdte megadni magát, és rossz helyen érzékelte az érintéseket. De az sem kizárt, hogy szoftveres a gond, és egy factory reset helyrehozza.
-
balintka
addikt
válasz
arnoldzaabs #9074 üzenetére
Nincs benne magyar nyelvű T9 szótár? Nem találtam benne, gépelésnél roppant kényelmetlen, h nem találja ki a szavakat.
-
szpali
addikt
válasz
csak a gyári bill vagy külső (pl. a swiftkey) is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged