- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Eléggé marketing szagú az egész. Attól hogy úgy nevezik még nem neuronok és szinapszisok vannak a chipben, hanem valószínűleg egyszerű tranzisztorok csak speciális architekturában...mivel nem jelentettek be semmilyen forradalmi gyártástechnológiát. Persze ne nekem legyen igazam. Jó lenne tudni, hogy mi a valóság.
Persze ha tranzisztorokkal is hozzák az ígért dolgot, az ugyanolyan, sőt nagyobb teljesítmény. Kicsit szkeptikus vagyok, mert az Intel élen jár a nagy bejelentésekben, amik nagyon hamar kukába kerülnek, néha cserben hagyva az ügyfeleiket. Mondhatni a marketing osztályuk mindig előrébb jár a mérnökeiknél.
Nemrég volt egy cikk arról, hogy szabványosítani szeretnének bizonyos dolgokat és én akkor pont ezért rosszaltam a dolgot. Lehet hogy már van múltja az egész MI kutatásnak, de egy ilyen új architekturájú chip akár felrúghatja az egészet...mert lehet hogy teljesen máshogy kell rá fejleszteni, máshogy kell gondolkodni, máshogy kell megadni az inputot. Ha szabványosítanak az rövid távon fejlődést jelenthet, de korlátozza is a fejlesztők kreativitását, mert illeszkedni akarnak majd egy szabványhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest