- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem vagyok paranoid, de én se tartom jó iránynak az állampolgárok teljes megfigyelését."
Csak az egész mondandóm szól arról, hogy ez, amit most teszteltek, ez bizony pont nem az.
A többi megint a kérlek ne a fejetekben élő, ebből továbbgondolt kép kiszínezését vitassuk meg kategória továbbra is.
Guriga: aranyos az eszmefuttatásod a kommentekkel kapcsolatban, csak azt nem tudod hogy pár topikban szedtem össze a jelentős részét... A kommented maradványa meg a munkásságodnak megfelelő személyes síkra terelés, meg általános lázongás. Még véletlenül se az amit kérdeztem.
Egyébként meg marhára nem értelek ám. Hőzöngsz hogy nem engedsz be senkit a privát szférádba, és közben bizonygatod hogy engem és téged is épp most is megfigyelnek úgy általában mindenkivel együtt. Akkormostmi?
Szerintem maradjunk abban, hogy a teljesen nyugodt magán szférádban elvérezhetsz tőlem az út mentén egy kietlen helyen, én azért mocskosul tudnék örülni, ha akkor a kocsim megjelenne egy bármilyen központban akik küldenek egy mentőt.
Egyébként egy pillanatig nem hiszem hogy nem figyelnek, csak azt sajnálom majd, akinek végig kell túrnia a 30-50.000 km-et amit én megteszek majd évente egy ilyen kocsiban. A gmail spam listám izgalmasabb lesz utána mondjuk az is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest