Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nemlehet #45 üzenetére

"Nem vagyok paranoid, de én se tartom jó iránynak az állampolgárok teljes megfigyelését."

Csak az egész mondandóm szól arról, hogy ez, amit most teszteltek, ez bizony pont nem az.

A többi megint a kérlek ne a fejetekben élő, ebből továbbgondolt kép kiszínezését vitassuk meg kategória továbbra is.

Guriga: aranyos az eszmefuttatásod a kommentekkel kapcsolatban, csak azt nem tudod hogy pár topikban szedtem össze a jelentős részét... A kommented maradványa meg a munkásságodnak megfelelő személyes síkra terelés, meg általános lázongás. Még véletlenül se az amit kérdeztem.

Egyébként meg marhára nem értelek ám. Hőzöngsz hogy nem engedsz be senkit a privát szférádba, és közben bizonygatod hogy engem és téged is épp most is megfigyelnek úgy általában mindenkivel együtt. Akkormostmi?

Szerintem maradjunk abban, hogy a teljesen nyugodt magán szférádban elvérezhetsz tőlem az út mentén egy kietlen helyen, én azért mocskosul tudnék örülni, ha akkor a kocsim megjelenne egy bármilyen központban akik küldenek egy mentőt.

Egyébként egy pillanatig nem hiszem hogy nem figyelnek, csak azt sajnálom majd, akinek végig kell túrnia a 30-50.000 km-et amit én megteszek majd évente egy ilyen kocsiban. A gmail spam listám izgalmasabb lesz utána mondjuk az is igaz.

törölt tag

válasz nemlehet #45 üzenetére

Egy tisztességes embernek már miért lenne titkolnivalója?

Új hozzászólás Aktív témák