- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
-
joey04
titán
amikor csak lehet, online. sok éve.
-
rajd
tag
Nem tolom túl az okoskodást, de azon termékcsoportok vásárlásánál melyek nem igényelnek különösebb háttértudást, vagy az eladóhoz képest nagyobb ismeretekkel rendelkezem a megvásárolandó termékről, inkább megrendelem neten. Így több időm marad elemnni fagyizni >
-
vicze
félisten
Hát ez egy csöppet bonyolultabb azért. Pl. akarok/tudok-e várni vs. azonnal kell valami.
Boltban azonnal meg tudom venni online vásárlás esetében meg esetleg napokat kell várni otthon kell legyek (jó ez most adott többnyire...), a posta rendszerében(UK) és Google mapson még nem létező címre el kell találjon a futár, meg egyebek.
Nyilván ott van az is, hogy a fizikai boltban korlátozottabb a kínálat, így online veszed meg.
Nagyon gyakran online rendelem személyes átvétellel.
Szóval nem olyan egyszerű ez. -
totopad
senior tag
Az elmúlt 2 évben teljesen áttértem az online vásárlásra, elektroinikai eszközt, csak online vettem -telefont, laptopot, tv okositót, fogkefét, hátvakarót, űrállomást-, de a karantén alatt már kaját is rendeltünk áruházból. Sosem volt vele gond.
-
fornettisuti
veterán
a személyes vásárlást preferáló britek britek
-
Kasya
nagyúr
A 14 napos elállás olyan biztosíték, ami számomra minden elektronikai eszköz beszerzését online felületre terelte.
A ruha és élelmiszer az egyedüli, amit csak személyesen. Utóbbi esetén változhat. -
Hazudtam a kérdőívben.
Az okostelómat online vettem/veszem, de a nyomógombosomat boltban vettem/veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felmérések szerint jelentősen átalakultak a vásárlási szokások, még a személyes vásárlást preferáló britek is nyitottabbak a virtuális boltok iránt.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest