- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willhunting
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
A Dash 2.0 tartani fogja az egy órás töltési időt 0-100%-ra a megnövelt ~3500mAh-ás akksival.
-
pampika
őstag
válasz
MMiklos86 #16 üzenetére
én sokáig akartam madzag nélküli töltési megoldást, de aztán rájöttem, hogy fölösleges lenne.
ha le van rakva az asztalra, már bele is tudom nyomni a töltőt. ha hívás van, megszakad a töltés -> nem jó az akkunak. lassabban is tölt. ha meg kávézókban terjed el az asztalba építve, akkor csak lesz ott egy 220 is, ha hirtelen kell tölteni.szóval részemről inkább rakjanak még több akksit bele, mint a madzag nélküli töltésnek elektronikát (meg ugye fém házzal érdekes kérdés a külső töltés)
-
plejik
addikt
-
sharp4
őstag
Korábban volt szó 8 Gb RAM-ról is, nem?
-
hyperspace
őstag
válasz
PowerBuldog #8 üzenetére
Igen, ott az akksi feszültsége lett nagyobb, azért fér bele több kakaó. Obyboy véleményét osztom én is, lehet kicsit ducibb, nem lesz zavaró. Még úgy sem, hogy a tömege nagyobb lesz ezzel együtt.
-
Obyboy
addikt
válasz
PowerBuldog #8 üzenetére
Nekem az OPO 8,9 milliméter vastag az OP3T 7,35 milliméter. Ha "felhízlalják" az OP5-öt 8 milliméter vastagra és beletesznek egy 4000mA-s akut senki sem fog sírni, hogy vastag lett a cucc.
-
ace05
senior tag
Muszáj megkérdeznem, egy 3500 mAh-es akku mire elég, egy ilyen erős telefonban ?
-
plejik
addikt
válasz
Mr President #6 üzenetére
NAgyobb akku bele férhet, persze ha valamit kihagynak, vagy vastagabb lesz kicsit a teló.
-
Mr President
senior tag
Remélem nem növelik a képátlót, hanem marad 5.5 és a fizikai méretei csökkennek. Bár a pletykált nagyobb akksi nem igazán erre utal.
-
Obyboy
addikt
Remélem IP68-as védelmet is adnak neki.
-
forgonati
őstag
Remélem a jack azért itt megmarad, nem úgy ahogy állítólag a Honor-nál.
-
lezuvius
őstag
Nagyon ígéretesek ezek a hírek
-
PowerBuldog
veterán
Dash 2.0-ra kíváncsi lennék, már most is az egyik legjobb töltési megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Star Wars-utalás csak egy mögöttes tartalom nélküli poén volt, a cég két szóban erősítette meg: OnePlus 5 jön a 3T után.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest